Fogyni fogok, ha abbahagyom 4 év után a fogamzásgátlást?
Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 20:07
2/6 anonim válasza:
Tutira nem...max ha nem attól híztál...de foghatod arra...de akkor is lehet hogy épp elengetted magad most gyógyszertől fügetlenül...
3/6 anonim válasza:
Amikor abba hagytam a tabletta szedését nem fogytam.Amikor a cigit tettem le végleg, akkor viszont jól meghíztam:)
4/6 anonim válasza:
Én 6 év után hagytam abba, és nem fogytam, a cigit is letettem, akkor rám is feljött, de "csak" 4 kiló,és már azon is dolgozom. Én a gyógyszer szedése alatt is felszedtem egy pár kilót, de az valóban azért volt mert elengedtem magam, de utána le is adtam. Egyébként azt hallottam, hogy manapság olyan alacsony hormontartalmúak a gyógyszerek, hogy nincsenek hatással a súlyodra, sót némelyikben még "elhízás elleni" anyag is van.
5/6 anonim válasza:
Szia.Hát én híztam tőle méghozzá 15 kg-ot.Most egy hónapja tettem e és azóta fogytam 6 kilót.Szóval én híztam tőle,de főleg a mellem nőt meg nagyon ami a végén már zavart.Nem vagyok elhízott,ideális alkatom van,se nem kövér sem nem vékony,és 24 éves vagyok.Négy évig szedtem a gátlót.Ember fügvénye szerintem,hogy ki mire hajlamos.
6/6 anonim válasza:
Én fogytam, és más - pozitív - hatása is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!