Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lábról hogyan tudok fogyni?

Lábról hogyan tudok fogyni?

Figyelt kérdés
Séta és biciklizés jó? És kb. mennyit egy nap? Általában 2 órát sétálok, az jó?
2011. máj. 28. 12:59
 1/10 anonim válasza:
50%
futás,futás és futás...mindennap min.1 óra ha tényleg le akarsz fogyni!
2011. máj. 28. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

Birom, hogy mindenki futattni akar!

Közlöm, hogy egy nőnek nagyon nem egészséges futnia, mivel a csípőjük szélesebb, mint a férfiaké, ezért a láb futás közben befelé ível, ami hosszútávon nem kíméli az izületeket. Azok a lányok, akik keskeny csípővel rendelkeznek, úgymond "kiskamasz fiú" jegyeket horhoznak, kivételek. Ők futhatnak!

Ez nem egy kitalált dolog, elég biztos forrás vagyok!

2011. máj. 28. 14:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy ott van a nőknek az aerobik, bicikli, taposás....Ezek jó, ha ezeket is szabályosan csináljuk!!! Biciklit beállítani, hogy kíméljük a térdet, a taposás során az egész talpunk lent van, hogy az achilleszt kíméljük, illetve a csípőt nem szabad jobbra balra dobálni és egyenesen állunk.
2011. máj. 28. 14:32
 4/10 escrogar ***** válasza:
11%

hát te aztán nagyon biztos forrás lehetsz, blőd hülyeségeké biztosan.

a széles csípőnek köze nincs a láb helytelen tartásához, ez egyéni gond, amit meg kell oldani. a széles csípőjű férfiakkal például mi a helyzet? ők sem futhatnak?

ha majd leteszel elém tanulmány(oka)t az állításodról, akkor nem foglak hülyének nézni...

2011. máj. 28. 15:02
 5/10 anonim válasza:
52%
kell a kifogás, hogy miért is ne menjen el futni :D gondolom a gép előtt tespedés+fogyibogyi-édeske kombó ajánlott a nőknek... :D
2011. máj. 28. 17:51
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Egyes nőknek tényleg nem kéne futnia, még két lábon állnia sem! Jobb lenne visszamászni a fára és zabálni a BANÁNT! Esetleg egy felakasztható tévén nézni a CSI-t.
2011. máj. 28. 18:17
 7/10 anonim válasza:
honnan tudjátok hogy a kérdező lány?
2011. máj. 28. 20:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Birom, mikor olyem emberek papolnak, akik NEM értenek a mozgáshoz, főleg nem az anatómiához!!!!

Hiteles forrás vagyok, mivel testnevelés szakon végeztem, majd másoddiplomát szereztem, mint gyógytornász. Szóval a 8 éves egyetemi tanulmányok, és a szakmában eltöltött 6 év úgy gondolom elegendő, hogy biztos forrás legyek.

De ha itt az embereknek bizonyíték kell, akkor itt egy oldal, ami szintén hiteles forrás, mert minden magára és az egészségére adó ember ismeri.

[link]

Nha akarunk még beszélni a témáról????

2011. máj. 28. 22:37
 9/10 escrogar ***** válasza:

A cikk több helyen pontatlan, és elhallgat dolgokat sikerének érdekében (például, hogy mekkora erő hat futáskor a lábadra).

Nincs olyan, hogy átlag nő. Akinek adott esetben nagy a Q-szöge, azt csökkenteni lehet.

Továbbá ez nem forrás. Ez egy cikk egy tapasztalt edző tollából. Ennyi. Amellett, hogy nagyon fontos az évtizedes tapasztalattal rendelkező edzők tudása, ez sokszor nem biztos (nézzük meg, hogy például a testépítés során a mai tudománnyal jelentős dolgokat képesek megcáfolni, amit korábban szentírásként követtek), és én nem látok sem itt, sem a cikk angol változatainál kísérletekre vonatkozó hivatkozásokat.

2011. máj. 29. 19:19
 10/10 anonim válasza:
Az ízületi és gerinc problémásaknál mint én is, ortopéd orvosilag nem ajánlott a futás mint sport, csak a séta és vagy a szobabicikli. Utána kérdeztem tavaly, mikor ortopéd orvosnál voltam.
2022. márc. 30. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!