Lábról hogyan tudok fogyni?
Birom, hogy mindenki futattni akar!
Közlöm, hogy egy nőnek nagyon nem egészséges futnia, mivel a csípőjük szélesebb, mint a férfiaké, ezért a láb futás közben befelé ível, ami hosszútávon nem kíméli az izületeket. Azok a lányok, akik keskeny csípővel rendelkeznek, úgymond "kiskamasz fiú" jegyeket horhoznak, kivételek. Ők futhatnak!
Ez nem egy kitalált dolog, elég biztos forrás vagyok!
hát te aztán nagyon biztos forrás lehetsz, blőd hülyeségeké biztosan.
a széles csípőnek köze nincs a láb helytelen tartásához, ez egyéni gond, amit meg kell oldani. a széles csípőjű férfiakkal például mi a helyzet? ők sem futhatnak?
ha majd leteszel elém tanulmány(oka)t az állításodról, akkor nem foglak hülyének nézni...
Birom, mikor olyem emberek papolnak, akik NEM értenek a mozgáshoz, főleg nem az anatómiához!!!!
Hiteles forrás vagyok, mivel testnevelés szakon végeztem, majd másoddiplomát szereztem, mint gyógytornász. Szóval a 8 éves egyetemi tanulmányok, és a szakmában eltöltött 6 év úgy gondolom elegendő, hogy biztos forrás legyek.
De ha itt az embereknek bizonyíték kell, akkor itt egy oldal, ami szintén hiteles forrás, mert minden magára és az egészségére adó ember ismeri.
Nha akarunk még beszélni a témáról????
A cikk több helyen pontatlan, és elhallgat dolgokat sikerének érdekében (például, hogy mekkora erő hat futáskor a lábadra).
Nincs olyan, hogy átlag nő. Akinek adott esetben nagy a Q-szöge, azt csökkenteni lehet.
Továbbá ez nem forrás. Ez egy cikk egy tapasztalt edző tollából. Ennyi. Amellett, hogy nagyon fontos az évtizedes tapasztalattal rendelkező edzők tudása, ez sokszor nem biztos (nézzük meg, hogy például a testépítés során a mai tudománnyal jelentős dolgokat képesek megcáfolni, amit korábban szentírásként követtek), és én nem látok sem itt, sem a cikk angol változatainál kísérletekre vonatkozó hivatkozásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!