Tényleg segíti a fogyást, ha gyakrabban van székletem? Tehát gyorsabb az anyagcserém.
Nem. A hasmenéstől leszel kevesebb kiló max. ha minden kijön, de fogyni nem fogysz.
A gyorsabb anyagcsere nem feltétlenül jelenti azt, hogy többször mész wc-re.
Egyékbént az orvosok napi 1-et mondanak. (Ez nem jelenti azt, hogy a 2 naponta egy, vagy a naponta 2-3 kóros lenne.)
Napi 3 székelés normális?
Na ezt sem hallottam még.
Viszont ha ezt hashajtóval akarod elérni, azzal baromira vigyázz, mert a f.sás kiszárítja a szervezetet.
A zsírt nem szarod ki !
Az anyagcsere azt jelenti, hogy az elraktározott tápanyagokból energia (mozgási-, vagy hő-) képződik, tehát a szénhidrát és a zsírsavak szó szerint elégnek, aminek melléktermékei a légzési láncon keresztül távoznak.
Ha valaki túl gyakran gittel, az az elégtelen emésztésre is utalhat.
Napi 1-2, ahogy jólesik :-)))
Amitől tuti lesz székleted, sőt kitakarít rendesen és nem gyógyszer hanem természetes:
Éhgyomorra megiszol egy ültőhelyben 1 l 100 %-os almalevet, és utána se eszel semmit, lefekszel vízszintbe, legkésőbb 2-3 órán belül teljesen kitakarít. Én a Chappy-t szoktam venni az a legolcsóbb. Vagy az Aldis 100 % vegyest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!