Nestle Fitness Müzli reggelire?
Figyelt kérdés
Ha reggelire Nestlé Fitness müzlit eszem akkor az nagy hiba a fogyókurámban??Illetve nem is fogyókúrának mondanám hanem inkább életmódot szeretnék váltani..Ehetem kizárólag reggelire vagy felejtsem el??2011. máj. 27. 00:17
11/12 anonim válasza:
Nem attól lesz valaki "elfonnyadt izmú" meg hiánybeteg meg puha testű ha vega :D
Jaj, istenem mennyi előítélettel teli, üresfejű ember van itt :) Csak azt nem értem, szerintetek miért jobb zsíros cuccokat enni, mint egészségeseket...
Na mindegy, mindenkinek magánügye.
12/12 anonim válasza:
Zsíros?!:D hát te hülye vagy,én tojás alapú diétát csináltam és rengeteget fogytam vele,egyáltalán ne koplaltam vele.Hús nélkül létezni sem bírnék.A zsíros,kövér husokat én sem szeretem,mértékkel is eszem belőlük,sosem volt még semmi baj az egészségemmel.Az egyik rokonom már több évtizede vega és állandóan gyomor meg bél problémái vannak.Nem hiába gumós zápfogunk van,nem pedig redős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!