A rio mare olajos hal is ugyanolyan jó, mint a diétákban említett halak?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
sült hal, párolt hal, grillezet hal, különféle husokba töltve, tonhalfasírt sütőben sütve
van mexikói, zöldséges azok is jók, de a legjobb a sima sós lében
és akkor ha tartalmasabb ebédet szeretnél főzhetsz hozzá rizst, összekevered vele párolt zöldség és lesz egy zöldséges-halas rizs belőle ami nagyon finom
vagy salátákba belekevered
reggelinek is tudod felhasználni pl zsömlébe, kiflibe teszed, abonettre kened stb
simán megeszed
pépesíted, citromlével, borssal ízesíted lesz belőle pástétom, tonhalkrém
patiszonba nagyon finom mint töltelék, rá tehetsz is kis light sajtot is
tojással összekeverve is nagyon jó
zöldsékrémmel összekevered(njoghurt+zöldségek-főleg kapor, petrezselyem, hagyma) és utána hozzákevered a halat, nagyon finom laktató
ha nincs annyira szigorú diétád, krumplit kanálal kivágsz, majd hozzákevered kivájt krumplit utána visszatöltöd magába és mehet a sütőbe
paradicsommal is megtudod tenni
kis észta-tonhalas tésztasaláta:)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Olcsóbb is a sós lében levő de nekem azért néha kell az olajos sokkal finomabb.
A titok annyi h nagyon leszűröd és leitatod az olajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!