Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Víz helyett normál, ízesítés...

Víz helyett normál, ízesítés nélküli ( nincs benne cukor meg citrom) gyümi tea?

Figyelt kérdés
Már úgy unom a vizet, kellene helyette vmi más! Pezsgőtabletta esetleg?? Ti miket isztok még??
2011. máj. 25. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyümölcsteát ihatsz ízesítés nélkül, habár citromot nyugodtan rakhatsz bele.Én még kávét meg zöld teát szoktam inni üresen.Viszont ezekből csak napi 1-2x iszok, legtöbb, amit iszok, az a víz.Szerintem azért ne csak teát igyál.Rendes vizet is kell inni.
2011. máj. 25. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:

házi szörp-málna, most a bodza

sima citromlevet a vízbe

tej, kefír, szója, rizstej reggel vagy házi gyümölcslé, turmixok, levesek, főzelékek

gyümölcstea, zöldséglevek

2011. máj. 25. 19:59
 3/8 anonim ***** válasza:

én is utállom a vizet ...:(((

igyál teát simán, a csipkebogyó tea még édes is!

2011. máj. 25. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:
teljesn jó
2011. máj. 25. 20:01
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm! Már azt hittem csak a víz a megoldás, de akkor most megyek teát főzni :) De azért a víz is megmarad a napjaimban!
2011. máj. 25. 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Én teát szoktam csinálni, elég egyedi módon.

Megfogok 2 befőttesüveget, az egyikbe beleszórok némi porcukrot, fahéjat, minimális örölt csipős füszerpaprikát meg a filteres teát kibontva a filterből. Ekozben a másik befőttes üvegben vizet mikrózok, amíg nem forr. A teafüves üveget beleállítom egy tál melegvízvbe, hogy el ne durranjon.

Ha már forr a víz a mikróban akkor kiveszem, és átontom a teafüves befőttesüvegbe. Eleve úgy mérem kia vizet, hogy még maradjon benne hely 2-3 evőkanál zacskós mirelit erdei vegyesgyümölcsnek. Kis idő múlva a fagyos erdei gyümölcsöket is beledobálom, aztán ráöntök 2 cent vörösbort, és pár perc múlva amikor már kihűtötte a fagyos gyümölcs, megkeverem és úgy iszom ;P

Csinálhatod cukor nélkül is csak úgy elég savanyú lesz.

2011. máj. 25. 20:08
 7/8 A kérdező kommentje:
utolsó: Kapásból a forralt bor jutott eszembe! biztos finom lehet! Majd kipróbálom én is, köszi!
2011. máj. 25. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ízesített vizet is ihatnál, szerintem tök finomak vannak meg sokféle, lehet válogatni bőven.
2011. máj. 25. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!