Szerintetek nem gáz, hogy egy női súly 6-ossal vagy 7-essel kezdődik?
Nem rosszból kérdezem, de szerintem olyan szép, amikor egy nő azt mondja, hogy 50-X kiló vagyok vagy 40-X. S nem hatvan-akármennyi meg hetven-akármennyi. Elvégre az már sok, nem?
Mondjuk természetesen itt átlag lányokról beszélek és nem olyanról, aki 190 cm magas és akkor úgy 65 kg.
Én is eme sok súlyba tartozom, ami szerintem gáz...(65 kg vagyok)
Mi a véleményetek erről?
Régen szinte botránkoztak ha valaki hatvan akármennyi volt. Most meg már néha 100-on felüliekről is olvasok.
Durva, nem?
barátnőm 173 cm, 75 kg, és baromi csinos. a lába szép formás, a feneke is ízléses, a pociján van egy kis husi, de nem undorító, a mellével is büszkélkedhet, valamint nagyon széles a háta.
izmos, dekoratív csaj. nem az a klasszik törékeny alkat, de senki meg nem mondaná róla, h annyi kiló, amennyi.
40-42-es ruhákat hord, egyszerre 5 pasi csapja neki a szelet :D
én 83kg vagyok, szeretnék lefogyni legalább 70re a nyár végére. engem nem zavar, h 7-essel kezdődik (majd) a súlyom, nekem már az is előrelépés lenne, és jobban érezném magam. most sem vagyok annyira visszataszító látvány, gondolom 13 kilóval kevesebbel meg már pláne csinos alakom lenne.
50 v 60 kilósan kb úgy festenék mint egy hadifogoly egyenesen a 2. vh-ból... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!