Szerintetek nem gáz, hogy egy női súly 6-ossal vagy 7-essel kezdődik?
Nem rosszból kérdezem, de szerintem olyan szép, amikor egy nő azt mondja, hogy 50-X kiló vagyok vagy 40-X. S nem hatvan-akármennyi meg hetven-akármennyi. Elvégre az már sok, nem?
Mondjuk természetesen itt átlag lányokról beszélek és nem olyanról, aki 190 cm magas és akkor úgy 65 kg.
Én is eme sok súlyba tartozom, ami szerintem gáz...(65 kg vagyok)
Mi a véleményetek erről?
Régen szinte botránkoztak ha valaki hatvan akármennyi volt. Most meg már néha 100-on felüliekről is olvasok.
Durva, nem?
Engem az egész családom azzal piszkál, hogy dagadt vagyok, mert a 173 centimhez van egy teljesen jól eloszló, izmos, kerek mellekkel és fenékkel rendelkező 70 kilóm. Anyám folyamatosan azt mondogatja, hogy ő 60 kilósan ment férjhez.
Szerintem nem gáz, a súly lehet mindegy, ha normálisan néz ki az illető. Láttam én már pocakos 55 kilós lányt, mert izomzata az nem volt.
20N
Hát figyi, a számok az csak egy dolog. Aki egészséges és úgy 60 akármennyi kiló azzal nincs semmi baj sztem. Aki izmosabb típus vagy olyan alkat, az akkor tud 50 akármennyi lenni, ha éhezteti magát ami egy idő után nem egészséges. Aki pedig vékony/könnyű csontú az pedig akkor mehet 60felé, ha elhízik.
Hallottál már az ún. set-point-ról? Ez a szervezetnek az a testsúlya, amit egészségesen tud tartani. Ez a súly az, amit normális étkezéssel (tehát akkor, mikor nem fogyózik, de nem is tömi magát)fenntart.
Hát figyelj, ha 150-160 cm vagy, akkor már dundi a 60+ esetleg 70+.
Az ideális testsúly a magasság - 110 cm. Én 162 vagyok, nekem az 52-54 a legjobb, tudom is magamról, hogy amikor 55 alatt voltam akkor voltam a legcsinosabb, de ha 170 vagy a fölött vagy, akkor ne is akarj 40+ vagy 50+ lenni, mert az már nagyon csúnya vékony lenne.
Szia, szerintem ez hülyeség, mint ahogy a táblázatok is. Én 160 centihez vagyok 62 kiló és nem panaszkodtak még a férfiak a külsőmre, elég nagy cicim is van, nem vagyok hurkás sem, mozgok rendszeresen. Nagyon jól érzem így magam, eszem ágában se lenne lefogyni még 3-4 kilót sem.
Én is láttam már pálcika nőket pocakkal, viszont ez a még mindig divatos gyerekes, fiús testalkat szerintem borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!