Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik mérési eredmény lehet...

Melyik mérési eredmény lehet helyes? A szőnyegen mérve, vagy a csempepadlón?

Figyelt kérdés
A szőnyegen szoktam mérni magam a digitális mérleggel, de ha ki megyek, és a csempepadlón mérem meg magam, akkor kevesebbet mutat, mint amit a szőnyegen mérek.A szőnyegen akár melyik helyen mérem meg magam, mindig mást mutat,de általában ugyan azon a helyen szoktam méri magam , de akkor is többet mutat ott, mint a csempén. De ha kint a csempén mérem, akkor minden hol ugyan annyit mutat.
2011. máj. 24. 07:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem mindegy?:) figyelj, a lényeg úgyis az, hogy mennyit fogysz, mindig mérd magad egy fix helyen, úgy a csökkenést jól tudod kísérni, és ez a lényeg. Nincsen rád írva, hány kiló vagy, és ez senkit nem is érdekel, ha jól nézel ki.
2011. máj. 24. 07:50
 2/6 anonim ***** válasza:

A csempe a jobb. Az biztosan vízszintes és főleg, ha akárhová rakod a csempén az érték ugyanannyi akkor az a jó nem a szőnyeg.

(Amúgy csak úgy mondom, hogy mérlegek közt is van különbség, pl a saját mérlegemen én 49-50kg vagyok, a lakótársamén pedig mindig 48...szal. Ezt csak úgy mellékesen írtam, hogy ne szörnyedj el, ha mondjuk barátnődnél megméred magad az ő mérlegén)

2011. máj. 24. 08:55
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem sima mérlegem van, és csak "fordítva" mér rendesen de még úgy is össze-vissza :D ha elölről állok rá, akkor 60 kg vagyok, ha fordítva, akkor 65-70 közt, attól függően, hogy mennyire helyezem a sarkamra a testsúlyt, ami a mérleg elejénél van :S
2011. máj. 24. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Parkettán vagy kövön kell mérni.

De amúgy meg mindegy, nem a kiló számít, hanem a tendencia.

2011. máj. 24. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Rá van írva az útmutatóra, h csakis sima vízszintes felületen mérjük mag magunkat tehát a csempe padló a jó! Egyébként van digitális és sima személy mérlegem is a digitális mindig 2 kilóval többet mutat!
2011. máj. 24. 11:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy többet mutat, mert egyszer megméretkeztem az orvosi rendelöben, azon a hagyományos nagy mérlegen, és 3-4 kilóval kevesebbet mutatott ruhástól, mint itthon kevés ruhával.
2011. máj. 24. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!