Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 éves fiú vagyok és szeretné...

14 éves fiú vagyok és szeretnék fogyni minimum 20 kg-t. Van ötletetek, hogy ez hogyan sikerülhet?

Figyelt kérdés
Nem vagyok megelégedve a súlyommal (kb 80kb) és ez kiterjed az egészségemre..Kérlek segítsetek..
2009. márc. 14. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát sok sporttal mindenképpen. És kezd el nézegetni az ételek kalóriatartalmát. Egyél minél több zöldséget, gyümölcsöt, a csokit és a chips-szet meg felejtsd el.
2009. márc. 14. 20:55
 2/5 anonim válasza:
100%
Norbi módszerével fogytam 25 kilót, pont annyiból amennyi te is vagy. meg sport mellette. az update-et nagyon könnyü betartani mert bármit ehetsz csak az van megszabva hogy mikor, és ha egyszer elkezded nem is hagyod abba..:) ergo nem hízol vissza.
2009. márc. 14. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sportolj és állíts vagy állittas össze egy étrendet.De ne akarj hip hop 20 kg leadni.Inkább várj akár fél évéig is,ne hogy valami betegséged,rosszulléteid legyenek.
2009. márc. 14. 22:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát pedig ez a Hip-hop dolog most nagyon jó lenne ...

Mert épp ez az ,hogy igy vannak egészségügyi problémáim...

Vérnyomásom 163/99

2009. márc. 15. 10:57
 5/5 anonim válasza:

Hát ha keményen próbálkozol egy hónap alatt menni fog. De ehhez nagy kitartás kell, és eltökéltség. Először is iktass be a minden napjaidba legalább 2 óra hossza sportot. Suliba jársz gondolom, de menni fog. És ne egyél annyit, amennyit ezelőtt.

Szóval mindent megehetsz, de számolni kell a kalóriákat, egyél kevesebbet, mint amennyit ledolgozol.

Egyébként én Norbi tornáját ajánlom neked, a Duci tréning 1. kazettája nagyon jó.

2009. márc. 15. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!