Nagyon kövér egy 19 éves lány 60 kg osan és 160cm-esen?
Figyelt kérdés
2008. febr. 17. 21:03
2/9 anonim válasza:
ÉN 20 V.OK ÉS 60 KG!NEM TUDOM,SZERINTEM EZ NEM KÖVÉRSÉG,CSAK EGY KIS FELESLEG,A BARATOM AZT MONDTA NE MERJEK FOGYNI,SZERINTEM IS NAGYON SZEXI,HA IZLÉSESEN V.OK FELÖLTÖZVE,TEHAT NEM A KIS CSIPÖMRE LERAKODOTT ZSIRPARNACSKARA HIVOM FEL A FIGYELMET...PERSZE ETTÖL JOBBAN ELHIZNI SEM AJANLATOS MERT NEM CSAK A TE SZEMEDNEK,DE AZ EGÉSZSÉGEDNEK IS CSAK ART...JA ÉS AZT SEM TUDOM HOL VANNAK A KILOID...EGYENLETES,VAGY ÉÀPP MIND A HASADON LANDOLT...EZ SEM MINDEGY(NALAM SZÉP EGYENLETES)
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Inkább teltnek mondanám, így ismeretlenül.
5/9 anonim válasza:
Igen, szerintem is csak telt vagy, nem vagy egészségtelenül elhízott, szóval ha jól érzed magad így, akkor nincs szükséged fogyásra... viszont az sosem árt, ha elkezdesz mozogni és egészségesen kajálni, mert ma még csak 60 kiló, öt év múlva nyolcvan...
6/9 anonim válasza:
szerintem, ha izmos még ennyi kilóval még vékonyabb is lehet, mint az 54 kg barátnői.... ebből a számból igazából nem derülnek ki a valós méretek.
én 160 cm és 58 kg-val 34-es ruhátkat hordtam, szerintem nem voltam kövér, inkább vékony.
a kérdés, csak az, ha kövérnek látoda magad, akkor irány a sportpálya és az egészséges téplálkozás, az nem árthat!
7/9 anonim válasza:
NEM!!!!
MOZOGJ, SPORTOLJ..és észre se veszed eltánik a kis felesleged...DE EZ NEM KÖVÉRSÉG.
8/9 anonim válasza:
Nem vagy kövér, de több se nagyon legyél,mozogj és táplálkozz egészségesen és akkor nem fogsz felszedni, sőt még adhatsz is le pár kg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!