Szerintetek hány kiló vagyok, és mennyit fogyjak? (képpel)

GregX: úgy értettem, hogy nem hatalmas has + pipaszár lábak, vagy óriási fenék + vékony felsőtest.
tapasztalatom szerint, ha valaki így "arányosan" van elhízva, akkor ha leadta a felesleges kilókat, a formája ilyen marad, persze jócskán kisebb kiadásban ;) azért mondtam, mert én is voltam már 175/73 és arányos, míg az egyik barátnőm ugyanezekkel a méretekkel vékony lábakon járkált és terheshasa volt, nyilván rám mondták, hogy csinosabb vagyok. mindketten lefogytunk, nekem közel homokóra alkatom lett (azért a mellem lehetne nagyobb :D), neki pedig egyszerűen nincs derékvonala, holott 5 kg-val alám is ment...

Kb annyinak nézel ki, amennyi vagy, mert ugyanilyen magas vagyok, és mikor ennyi kg voltam, így néztem ki.
De a segged jobb sokkal, aki azt írta, nem gömbölyű, az hiányzott matekról, mikor a geometriát vették xD
Duci vagy, van rajtad háj nem kevés, ÉS jól nézel ki, arányos vagy, formás, és nekem nagyon tetszel.
Mindig megnézem a csajokat, és kb ez pont az, ami bejön.
(Nem vagyok leszbikus, csak szeretem használni a szemem, ha már van xD)

Ja, és még vmi, előző vagyok.
Tegnap láttalak másik fórumon,(nem írom le, hol, szerintem elég, ha mi tudjuk, hol... nekem is vannak ott képeim), inkább oda töltögess képeket, mint ide, jobban jársz:-D

A középső képen szép az alakod, de sajnos igen nagy a testzsír%
Diéta és sport, és bomba alakod lesz ha lefogysz

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!