Mindegy, ki milyen tanácsot ad, ha két hét után elcsábulsz.
Keress társat, akivel rendszeresen beszélsz és segít megakadályozni, hogy letérj az útról. Nem sok ember születik kőkemény akarattal. Már pedig a tartós életmódváltáshoz az kell.
2011. jún. 1. 21:58
12/16 anonim válasza:
Ugy hogy hetente minimum 3-szor eljarsz futni....fokozatosan minel tobbet tudsz majd futni...En mar 4 honapja futok,es leadtam 12 kilot de ugy hogy most mar olyan fazisban vagyok hogy minden masnap 20-30 kilometert futok.Persze van olyan nap is amikor csak 10-et.Ja,es rengeteget eszek.Persze semmi cukor,szensavas uditoital,es minden nap egy pohar frissen facsart grapefuit.Nagyon sokat segit.
2011. jún. 2. 11:53
13/16 anonim válasza:
Hogyne lehetne, csak kitartás kérdése. Én június közepétől fogytam annó augusztusig 8 kg-mot. 65-ről 57-re.
Pedig akkor még nem is mozogtam, csak kevesett és egészségeset ettem.
2011. jún. 2. 16:36
14/16 anonim válasza:
Hihetetlen, milyen okos mindenki.. :D Barátom apukája április óta 16kg-ot fogyott. Barátnőm faterja két hét alatt 6 kilót. És rohadt egyszerű :D Nem ettek kenyeret és zsíros kaját, és nem ettek 6 után. Tegnap elkezdtem én is :P Két hét múlva újra írok, hogy mennyit adtam le!:)
2011. jún. 2. 17:33
15/16 anonim válasza:
Te utolsó is nagyon okos vagy... :) Csak kenyér letevésétől nem lehet sokat fogyni, a hat után elmélet meg rég megdőlt, hiszen a lefekvés előtt 4 órával nem szabad enni, az pedig mindenkinél máskor van. Van aki nappal alszik és este dolgozik..
Én a mozgás és a cukor elhagyásában vagy erős csökkentésében hiszek, de azt hiszem egyénfüggő kinek mi válik be a legjobban.
2015. aug. 19. 15:25
16/16 anonim válasza:
Mármint a mozgásban hiszek, nem a mozgás elhagyásában. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!