Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék fogyni 3 hónap...

Hogy tudnék fogyni 3 hónap alatt 10kg-ot minimum?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 15:27
1 2
 11/16 Levander ***** válasza:
100%

A fejben dől el.

Mindegy, ki milyen tanácsot ad, ha két hét után elcsábulsz.

Keress társat, akivel rendszeresen beszélsz és segít megakadályozni, hogy letérj az útról. Nem sok ember születik kőkemény akarattal. Már pedig a tartós életmódváltáshoz az kell.

2011. jún. 1. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugy hogy hetente minimum 3-szor eljarsz futni....fokozatosan minel tobbet tudsz majd futni...En mar 4 honapja futok,es leadtam 12 kilot de ugy hogy most mar olyan fazisban vagyok hogy minden masnap 20-30 kilometert futok.Persze van olyan nap is amikor csak 10-et.Ja,es rengeteget eszek.Persze semmi cukor,szensavas uditoital,es minden nap egy pohar frissen facsart grapefuit.Nagyon sokat segit.
2011. jún. 2. 11:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lehetne, csak kitartás kérdése. Én június közepétől fogytam annó augusztusig 8 kg-mot. 65-ről 57-re.

Pedig akkor még nem is mozogtam, csak kevesett és egészségeset ettem.

2011. jún. 2. 16:36
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Hihetetlen, milyen okos mindenki.. :D Barátom apukája április óta 16kg-ot fogyott. Barátnőm faterja két hét alatt 6 kilót. És rohadt egyszerű :D Nem ettek kenyeret és zsíros kaját, és nem ettek 6 után. Tegnap elkezdtem én is :P Két hét múlva újra írok, hogy mennyit adtam le!:)
2011. jún. 2. 17:33
 15/16 anonim válasza:
100%

Te utolsó is nagyon okos vagy... :) Csak kenyér letevésétől nem lehet sokat fogyni, a hat után elmélet meg rég megdőlt, hiszen a lefekvés előtt 4 órával nem szabad enni, az pedig mindenkinél máskor van. Van aki nappal alszik és este dolgozik..

Én a mozgás és a cukor elhagyásában vagy erős csökkentésében hiszek, de azt hiszem egyénfüggő kinek mi válik be a legjobban.

2015. aug. 19. 15:25
 16/16 anonim válasza:
Mármint a mozgásban hiszek, nem a mozgás elhagyásában. :D
2015. aug. 19. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!