Milyen volt a mai menüm?
Fogyni szeretnék és egészségesebben enni. Természetesen emellett mozogni is szoktam minden nap. Ez milyen volt? Sok? Kevés vagy jó?
Reggeli: 2 kicsi szelet teljes kiőrlésű kenyér, 2 szelet sonka, paradicsom, uborka
Tízórai: 1 alma és 1 répa lereszelve
Ebéd: kis adag húsleves és saláta (káposzta, paradicsom, uborka, főtt tojás és a levesből kevés csirkemell kocka)
Uzsonna: eper turmix
Vacsora: ugyan az mint a reggeli
Szörnyű volt konkrétan.
1 szem fehérje nem volt benne..
Reggeli az jo.
Ebédre natur csirkemellet egyel es max levest.
Uzsonna az ne legyen gyumolcsos foleg ne turmix. legyen salata.
Este meg csak feherjet egyel, ha nem vagy nagyon ehes akkor semmit.
A lenyeg: fejerje nelkul nehez zsirt égetni.
Gyümölcsöket max delig egyel.
attól függ, hogy mennyit akarsz leadni...ha pl csak picit szeretnél csinositani magadon, tökéletes...
én még azt csinálom a kaja odafigyelés mellett, hogy hetente egyszer egy napot méregtelenitek...csak zöldséget és gyümölcsöt eszem..és vizet iszom...csak és kizárólag...nyersen...jó...hatásos...másnap kijön belőlem minden (nem f*sok tőle, de kijön..pont jól) és olyan könnyünek érzem magam, hogy nem igaz...fogytam is egy kilót...egy hét alatt:) és tartom:)
22L
Köszi, hogy írtál:)
Szeretnék amúgy kb 10 kilót fogyni de bármennyinek örülnék csak ne jöjjön vissza. Ezt a heti 1 alkalmat lehet én is kipróbálom majd, bár amúgy sem szoktam minden nap húst enni. Eddig nagyon össze vissza ettem, volt hogy 1 nap csak 1x ettem mert nem voltam éhes, sok kaját meglátok és már csak a szagától hányingerem van, ezek inkább a levesek. De most nemrég elkezdtem azt, hogy inkább vásárolok magamnak külön hozzávalókat és én abból csinálok vmi kaját, ha már a család marad a réginél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!