Hogy tudnék fogyni a csipőmről?
Figyelt kérdés
14f vagyok és elég széles a csípőm (180 centi 70kg). 1 hete konditerembe járok, úgyhogy a feltételek meglennének, de nekem júliusra mindenképpen fogynom kéne onnan. Tükörben szoktam nézegetni, hogy benyomom a hájat stb., de egy centi alig van rajta, rögtön csont van. Mit csináljak, mert nagyon zavaró?!2011. máj. 17. 19:32
11/12 anonim válasza:
szia, ez az fóliás téma végül bevált? :D
12/12 A kérdező kommentje:
Végül nem próbáltam ki, de osztálytársam 75ről 67 köré lefogyott. Egy próbát megér. Amúgy atléta, póló, kukás zsák kivágott kézzel meg fejjel, meg 1-2 pulcsi. Ő így csinálta. Viszont ehhez jó kondi kell, meg elég gusztustalan is.
2011. aug. 8. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!