Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na akkor én ezt most hogyan...

Na akkor én ezt most hogyan csináltam? Durva, mi?

Figyelt kérdés

170 cm magas vagyok és 73 kg voltam. Rájöttem, hogy iszonyatosan el vagyok hízva és elkezdtem egy egészség tudatos életet csinálni. Magyarul minden olyan ételt ettem, ami egészséges, kihagyva a sok cukrot és lisztet. Szóval minden olyat ettem, amiben vitamin van és ami kell a szervezetnek. Nagyon ritkán beiktatok "bűnözős" napot, amikor semmi csokit, chipset nem vonok meg magamtól. Emellett elkezdtem napi szinten sportolni. Minden nap 1 órát futok, kocogok, aerob vagy kardio.

Most lefogytam 65 kg-ra és ki merem jelenteni, hogy már jól nézek ki. Szerencsés alkat vagyok abból a szempontból, hogy nagyon gyorsan alkalmazkodok a helyzetekhez. Tehát ha sokat eszem, azonnal hízok, de ha egy kicsit kevesebbet, akkor már fogyok.

A célom 57-56 kg körül van. (Lehet megkövezni érte...:D)

A durva dolog tegnap történt...eljött egy rokonom vendégségbe hozzánk és megvendégeltük őt puszedlivel, csokival, chips-el és minden nyalánksággal. Nagyon sokáig tartott a beszélgetés és én megettem vagy 3000 kalóránál nagyobb adag ilyesmit. Kb. 1 ilyen (nagyobb fajta) puszedli (vagy mi...?) 124 kcal. Rá van írva a dobozára. Na most én ebből (komolyan!) megettem vagy 20 darabot, s emellett más csokis kekszeket is ettem, meg 2 zacskó chipset. S eközben csak iszonyat nagy szomjúságot éreztem és vedeltem a vizet közben, mint az állat (amit megjegyzek, hogy nem szoktam.).

Azonnal az jutott eszembe, hogy én másnapra hízni fogok, mert hát az inzulinom valszeg az eget verdeste és hát ilyenkor hízik a zsírsejt is.

Megmértem magam reggel megint és tapasztaltam, hogy 2 cm-el vékonyabb vagyok és valahogy jól éreztem magam. EZ MIÉRT VAN?

Természetesen tudom, hogy ez nem jó dolog és nincs szándékomban megismételni. Ma már megint normális kajákat eszem és túl vagyok a futás adagomon is. Az édeset nem kívánom.

Kíváncsi vagyok, hogy ez miért volt, hogy még ez is "hozzásegített" a fogyásomhoz?

:-D

2011. máj. 17. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
kiszartad
2011. máj. 17. 11:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Ott a pont! :D Amúgy nem tojtam ki. Viszont egész nap fingok mint az állat...:D
2011. máj. 17. 11:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet, nem is ettél olyan vészesen, csak bebeszélted magadnak. Bár nem hiszem, hogy meghízhattál volna 1 napi étkezéstől. :) Kijött és annyi. Nem hiszem, hogy ez rásegített a fogyásra. Amúgy mihez képest voltál 2 cm-el kisebb? Mikor mérted? Mert, ha a hasadnál mérted este, mikor jól belaktál, és reggel, mikor kiürült a szervezeted, akkor normális a különbség.
2011. máj. 17. 11:41
 4/10 A kérdező kommentje:
mindig reggel mérem a hasamat éhgyomorra. Minden reggel.
2011. máj. 17. 11:48
 5/10 anonim ***** válasza:
16%

jo vagy b*szki:DDD kicsit magamra ismertem,a húsvéti kajálásoknál:DD

szerintem, amit te mondasz, hogy szoktál néha bűnözni az nem is igazi bűnözés, bele is fér, gondolom 1 csoki vagy egy kis keksz, 1 szelet torta vagy ilyesmi, mivel nem fogyozol, csak egészségesen kajálsz, ezek a bűnözések simán az étkezésed része, viszont,amit tegnap csináltál, na az az igazi bűnözés, de 1-2 ilyen belefér. nekem van egy olyan elméletem, fogalmam sincs, hogy igaz-e, szóval szerintem ha valamiből sokat eszel egyszerre nem fog úgy elraktártározódni,mintha azt mondjuk egész napra szétszórva ennéd, mert a szervezed úgy van vele, hogy jó, ebből márelrakott mennyiséget, és így nem dolgozza fel az egészet, ezért hülyeség szerintem a napi 5-szöri étkezés, meghogy keveset, a gond, hogyha eszek nem bírom megállni hogy keveset, és szerintem kevesen tudják.tehát napi 5-ször normál adag szerintem jobban árt, mint 3-szor egy kicsivel nagyobb.

2011. máj. 17. 12:05
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
utolsó vagyok,egyébként itt szokták elrontani a fogyókúrát, hogy azt hiszik "jaj de jó ennyit eszem,és mégsem hízok?" akkor sűrűbben megismétlem...és már vissza is jönnek a kilók, ugyhogy vigyázz.:D
2011. máj. 17. 12:12
 7/10 anonim ***** válasza:
heti-2heti 1 ilyen zabálás elvileg szinten tartja a leptin szintet és ilyenkor gőzerővel gyorsul az anyagcsere. de 2hetenként 1nél tényleg ne legyen több, mert tuti visszahízol.
2011. máj. 17. 12:37
 8/10 anonim ***** válasza:
mert a hízás nem egyik napról a másikra megy.. ez a sok szemét cucc amit ettél még mindig ott rohad a szervezetedben és majd egyszer elraktározza, mert folyamatosan újabb kajákat kell emésztenie és a többire nem marad se ideje se energiája. lehet hogy másnap nem lettél kövérebb de holnap holnapután már lehet
2011. máj. 17. 14:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez nem ugy van hogy este megeszek 16 kilo sultkrumplit es 10 hamburgert aztan holnap a merleg 4 kiloval tobbet mutat.
2011. máj. 17. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:
A szervezetedben ketózis alakult ki, le voltak ürülve a ch raktáraid, meg kutyaf@sza. Betoltad a ch-t, a szervezeted még nem állt vissza a ch emésztésre, gyorsan betolta az izmaidba, mert ilyenkor akár 6g/tskg cht is simán fel tud venni edzés nélkül az izom, de a ketogén állapotod még megmaradt...
2011. máj. 19. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!