Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szinte semmit nem eszek,...

Szinte semmit nem eszek, mégse fogyok. Miért?

Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mozogni kell és normálisan enni, tehát nem semmit nem enni, hanem normálisat. Napi 5-ször, változatosan, hizlaló dolgokat nagyon mellőzve, heti 3x30-40 perc mozgás. Ha így csinálod és nem megy, akkor nem tudom.
2009. márc. 12. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Mikor szerelmi bánatom volt, nem edzettem és napi egyszer ettem akkor is fogytam....szóval én ebben a napi több evésben nem hiszek.
2009. márc. 12. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
a szervezet a koplalásra nem rögtön reagál!pár nap eltelik és majd csak akkor látod a változást! de nem a legjobb módot válaszottad a fogyásra!inkább tartsd be a napi 5 étkezést csak kissebb adagokból álljanak a fogások!és mozogj,tornázz valamit!hidd el ez beválik!
2009. márc. 12. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Mert gondolom nincs mibol!
2009. márc. 12. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

1) A szervezeted átállt raktározó üzemmdóba, mert nem jut rendes kajához, ezért mindent azonnal zsírrá alakít.

2) A napi egyszeri evéstől lelassult az anyagcseréd.

És ebben nem 'hinni' kell, hanem tudni. Ráadásul a lelki bajok (stressz, szerelmi bánat) kihatással vannaka szervezetre, azért fogyott a kedves hozzászóló, nem azért, mert egyszer evett.

2009. márc. 12. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
64%

Melyik tudatlan pontozta le az utolsó válaszolót???

Teljesen igaza van, olvassatok utána! Vagy kérdezzétek meg bármelyik dietetikust, orvost!

A szervezeted hosszabb távon igenis érzékeli a túl alacsony kalória bevitelt, és onnantól mindent elraktároz. Sőt, ha később újra normális adagokat szeretnél enni, nagy eséllyel fogsz felszedni plusz kilókat is:Az éhezés során ugyanis a test zsírt alig éget: főleg vizet veszít és az izmokban lévő fehérjét építi le, továbbá a szervezet anyagcsere-szabályozása "takarékra áll át", vagyis mindegy egyes bevitt kalóriához többszörösen ragaszkodik, mint normális táplálkozás mellett.

Le lehet pontozni, akkor is igazam van, max majd rájössz/jöttök saját károdra. ;)

2009. márc. 13. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!