Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudom igazán soha elhatáro...

Nem tudom igazán soha elhatározni magam, hogy na, most lefogyok. Nem vagyok kitartó. Mivel lehetne ellensúlyozni? 16/L

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 09:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Akarnod kell. Rajtad múlik csak, mástól ne várd a csodát. Amúgy a diétákat nem úgy kell elképzelni, hogy éhezel és koplalsz, majd kiugrik a szemed az éhségtől. Sok fehérjebevitel, kevés szénhidrát, és a lehető legkevesebb zsír. Napi 5 étkezés, és rendszeres sport, minimum heti 3X30perc intenzíven. Ha pl futást választod, ne foglalkozz másokkal (sétálókkal), ők sem foglalkoznak veled. És amúgy is ha valakinek van tulsúlya "jóérzéssel" lehet nézni, hogy tesz ellene, nem pedig ül a seggén és hízik tovább.
2011. máj. 15. 09:16
 2/12 A kérdező kommentje:

köszönöm, sokat segítettél.

Jövő héttől járni fogok tartásjavító- és zsírégető tornára (egyben) elsősorban a tartásom miatt, de a túlsúlyom ellen is hatásos lehet? Mit gondoltok?

(amúgy nem vagyok kövér, 175 cm / 65 kg)

2011. máj. 15. 09:18
 3/12 anonim ***** válasza:

én 176vagyok szintén 65kg.

honnan akarsz fogyni ez a normális testsúly:)

d ha tornázol már az is éget, sőt fél óra porszívózással is égeted a kalóriát.de otthon az ugrálókötél is jó lehet meg a futás:)

2011. máj. 15. 09:30
 4/12 A kérdező kommentje:
igen tudom hogy ez a normális testsúly, de nagyon hájas vagyok, feszesedni szeretnék, meg egy-két kiló zsírt leadni (na jó nem egy-kettőt, de kb. 5öt) De a testsúly nem érdekelne ha izmot szedek fel
2011. máj. 15. 09:34
 5/12 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Bolond vagy ha fogyni akarsz:D ezt nem írtad, hogy magas vagy :), amúgy ártani nem árt, feszesebb leszel tőle.
2011. máj. 15. 09:35
 6/12 anonim ***** válasza:

Megint 1. vagyok :)

Ha zsíros fagy, és sportolni fogsz, főleg a tükörben fogod látni az eredményt, ne mérlegezz, mert lehet a súlyod felmegy, mivel az izomzat tömörebb, és sokkal nehezebb mint a zsír. Télen általában felszedek max 5kgt, és mikor tavasszal elkezdek mozogni, mindig 5 kg felszökök a mutató, de tudom azért, mert az izom, nem pedig zsír.

2011. máj. 15. 09:37
 7/12 A kérdező kommentje:

kajak miért nem hiszi el senki, hogy zsíros vagyok?:O:D

esküszöm, majd csinálok magamról képet és felrakom, hát nem 65-nek nézek ki hanem vagy 70-nek. Egyébként van rajtam izom is, nem is kevés, de az leginkább a combomon. A combom úgy néz ki, hogy elölnézetből tök izmos meg minden, de a fenekem alatti részen (oldalt) rendesen bele lehet markolni a zsírba, ezért fenékre is szeretnék izmot építeni.

2011. máj. 15. 09:38
 8/12 A kérdező kommentje:
apropó még egy kérdés: diétán kívül mit kell tennem hogy lapos hasam legyen?
2011. máj. 15. 09:39
 9/12 anonim ***** válasza:

felülés, hullahopp esetleg:)

feszesedsz az más, de fogyni nem kell:)

de mi nők mindig fogyni akarunk, 1-2t én is fogynék szívesenXD

2011. máj. 15. 09:51
 10/12 A kérdező kommentje:
utolsó: ez így igaz:)
2011. máj. 15. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!