Nem tudom igazán soha elhatározni magam, hogy na, most lefogyok. Nem vagyok kitartó. Mivel lehetne ellensúlyozni? 16/L
köszönöm, sokat segítettél.
Jövő héttől járni fogok tartásjavító- és zsírégető tornára (egyben) elsősorban a tartásom miatt, de a túlsúlyom ellen is hatásos lehet? Mit gondoltok?
(amúgy nem vagyok kövér, 175 cm / 65 kg)
én 176vagyok szintén 65kg.
honnan akarsz fogyni ez a normális testsúly:)
d ha tornázol már az is éget, sőt fél óra porszívózással is égeted a kalóriát.de otthon az ugrálókötél is jó lehet meg a futás:)
Megint 1. vagyok :)
Ha zsíros fagy, és sportolni fogsz, főleg a tükörben fogod látni az eredményt, ne mérlegezz, mert lehet a súlyod felmegy, mivel az izomzat tömörebb, és sokkal nehezebb mint a zsír. Télen általában felszedek max 5kgt, és mikor tavasszal elkezdek mozogni, mindig 5 kg felszökök a mutató, de tudom azért, mert az izom, nem pedig zsír.
kajak miért nem hiszi el senki, hogy zsíros vagyok?:O:D
esküszöm, majd csinálok magamról képet és felrakom, hát nem 65-nek nézek ki hanem vagy 70-nek. Egyébként van rajtam izom is, nem is kevés, de az leginkább a combomon. A combom úgy néz ki, hogy elölnézetből tök izmos meg minden, de a fenekem alatti részen (oldalt) rendesen bele lehet markolni a zsírba, ezért fenékre is szeretnék izmot építeni.
felülés, hullahopp esetleg:)
feszesedsz az más, de fogyni nem kell:)
de mi nők mindig fogyni akarunk, 1-2t én is fogynék szívesenXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!