Ha valaki nagyon elengedi magát lehet tornával ellensúlyozni?
hát sokmindentől függ
mit ettél,milyen magas vagy,hány kg vagy,mi a célod,hány éves vagy,mi a nemed
Ha édességet szeretnél enni, inkább egyél helyette gyümölcsöt vagy kenyeret, mert a szervezeted szénhidrátra éhezik. Ha az előbbieket eszed, a vércukorszinted egyenletesen növekszik, tartós ideig lesz közepes szinten. Ha csokit vagy mást eszel, hirtelen felugrik, aztán hirtelen lesüllyed, ezért megint csokit kell enned, és újra beindul az ördögi kör.
Tornával kapcsolatban, sose tornázz egy óránál többet, sokkal jobb ha kicsit kevesebb mint egy óráig. Mindjárt ebédelek, aztán ha visszajöttem, leírom ezt.
Én is 18/L. Az előbbi vagyok. Ajánlom neked ezt a honlapot:
Nagyon jó, ingyenesen kapsz modulokat, amiben mindenfélét leír a nőci. Érthető, szellemes, és sok mindent megértesz, amit a hízással/fogyással, edzéssel kapcsolatban nem értettél. Én azóta ezt követem. Sajnos nekem is volt mostanában olyan napom, hogy nem bírtam ki egy napot sem édesség nélkül, de ne aggódj, ha elég akaratod van, ki tudsz belőle kerülni. Én már három hete nem ettem semmilyen "nasi"-t, és nem is kívánom. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!