Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek látszódik a fogyás?

Szerintetek látszódik a fogyás?

Figyelt kérdés

ilyen voltam március végén:

[link]

ilyen vagyok most:

[link]

2011. máj. 10. 21:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az biztos hogy gyúrnod kellene fenékre (bokasúlyzót vegyél, és nyújtva emelgesd a lábadat hátra - legalább 200/láb, ill 100-200 csípőemelés hátonfekve, felhúzott térdekkel, nekem ezek váltak be), mert nagyon lapos.

A hasad kicsit fel van puffadva, nem ártana egy léböjtkúra majd a válogató előtt.

A csípő/derék hányadosod túl nagy, azaz a csípőd a derekadhoz képest túl keskeny (avagy a derekad a csípődhöz képest túl nagy), ez alkati dolog, de lehet rajta valamennyire segíteni - hullahoppozzál, illetve törzsdöntés oldalra, 100-200/oldal valamennyit segít a derékvonalon. Ezeket a gyakorlatokat elég kitartóan kell csinálni, minden reggel és este, viszonylag gyorsan látszik a hatásuk.

Nem ártana esetleg keresned egy jó személyi edzőt.

A fenti gyakorlatokat azért írtam, mert nekem beváltak (hasonló alkatom van), de egy profi talán még többet is tudna segíteni az alakformálásban.

2011. máj. 11. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!