48kg vagyok. Az orvosom azt mondta 2kg-t hízzak, de hogy csináljam? Segíts kérlek!
Figyelt kérdés
164.5 cm vagyok.17.8 a BMI-m...azt mondták muszáj híznom annyit,viszont zsírt nem szeretnék felszedni,csak izmot.(zsír van azért rajtam)sokat sportolok,azért vagyok kevés kg,de normálisan eszem.DE csakis egészséges ételeket!tehát gyorskaja,csoki,süti,chips soha!(nem szeretem őket)így hogy hízzak akkor??csakis egészséges ételekkel és sporttal?(és vegetáriánus vagyok) köszönöm,annak aki válaszol,vagy tud valami megoldást..17/l2011. máj. 10. 18:52
11/16 A kérdező kommentje:
hú köszönöm!én rengeteg olajas magvat eszek,pont ezért!mert elvileg hízlalnak.és igen szerintem se vagyok túl sovány csak simán sovány,de nem azért kéne híznom,hanem egészségügyi okokból..(de szerintem nem a súlyom az oka,én így érzem jól magam valójában)
2011. máj. 10. 21:38
12/16 anonim válasza:
reggelire olajos magvak, müzli gyümölccsel-szója, rizstejjel (ha tejterméket, sajtot, tojást eszel akkor azokat is eheted nyugodtan)
szendvickrémek, lencsekrém, spárgakrém stb
ebéd: lencse, sárgaborós, zöldborsó, zöldbab, bab főzelék, levesek
lencsefasírt, zöldségfasírt,rakott zöldségek, tofu, gomba, karfiol csőben sütbe, krumpli, rizs, köles
puffasztott szeletek, müzliszelet, gyümölcsös, túrós piskóták, joghurtok
13/16 A kérdező kommentje:
na hát kb ezeket eszem is amit az utolsó írt,de nem hízom tőlük az biztos.voltam több kg is már a baromi sok sütitőlés csokitól,de csak az ami hízlal.viszont az egészségtelen,nem akarok rá visszaállni.na mindegy.:)
2011. máj. 11. 14:12
14/16 anonim válasza:
Mondom, h egyél HÚST! Nincs izmod! Nincs miből legyen izmod! Azért nem leszel soha se több kiló! A hús kell a szervezetnek! AZ orvos tudja, h vega vagy?
16/16 A kérdező kommentje:
Nem a HÚStól leszel te se izmos...de ezen most nem vitatkozok,én nem fogok senkit se hosszan győzködni arról,hogy milyen biokémiai folyamatok játszódnak le a szervezetben,illetve milyen vegyületek szükségesek az izom felépítéséhez,mert aki nem tanulta,úgysem érti hiába mondom.Én így gondolom,te meg amúgy.pont.Én sem szóllak le téged a gondolkodásod miatt,úgyhogy engem se kell kioktatni.köszönöm:)
2011. máj. 16. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!