48kg vagyok. Az orvosom azt mondta 2kg-t hízzak, de hogy csináljam? Segíts kérlek!
Figyelt kérdés
164.5 cm vagyok.17.8 a BMI-m...azt mondták muszáj híznom annyit,viszont zsírt nem szeretnék felszedni,csak izmot.(zsír van azért rajtam)sokat sportolok,azért vagyok kevés kg,de normálisan eszem.DE csakis egészséges ételeket!tehát gyorskaja,csoki,süti,chips soha!(nem szeretem őket)így hogy hízzak akkor??csakis egészséges ételekkel és sporttal?(és vegetáriánus vagyok) köszönöm,annak aki válaszol,vagy tud valami megoldást..17/l2011. máj. 10. 18:52
1/16 anonim válasza:
tömegnövelővel! Van benne sok fehérje, ami az izomnak kell, és végülis a húst is pótolja, amit ugye nem fogyasztasz. Csak vigyázni kell vele, mert a rosszabb anyagcseréjű embereknek súlyfelesleget is okozhat.
2/16 anonim válasza:
szerintem az egészséges ételekből annyit amennyi jólesik
3/16 A kérdező kommentje:
de azt férfiak szoktak fogyasztani..meg mesterségesen előállított.én természetesen étkezem inkább.de azért köszi,felpontozok mindenkit aki segít...:)
2011. máj. 10. 19:02
4/16 anonim válasza:
szerintem, az orvosod azt szeretné, hogy zsírban hízz, mert valószínűleg az egészséges testzsírszázalék alatt vagy
patikák némelyikében vagy itt: [link] tusz testzsírszázalékot méretni
6/16 anonim válasza:
Izmosodni akarsz és ezáltal tömeget növelni, akkor járj edzeni konditerembe. Segítséget is kérhetsz egy ottani edzőtől vagy esetleg más emberektől hogy milyen gyakorlatokat csinálj. Ne félj attól hogy úgy fogsz kinézni mint egy testépítő nő/lány, 2 kg izom szerintem annyira nem fog meglátszani.
Itt néz körül: [link]
7/16 anonim válasza:
Ha egészségesen akarsz étkezni akkor egyél húst is! Ugyan mitől lenne rajtad izom, ha nem fogyasztasz fehérjét? A hús nem egészségtelen! Nem azt mondom, hogy eztán minden nap egyél meg egy fél disznót, de hetente egyszer kétszer egy kis csirke, vagy pulyka hús még jót is fog tenni!
8/16 anonim válasza:
hát,én nem tudom.a barátnőm 14 és tökre ugyanennyi,mint te és ő nem kórosan sovány,csak sovány...a te átlag súlyod 54.5 kg,én 173 cm magasan vagyok 54.g kg.Azaz én majdnem cirka 10 kg-val vagyok elmaradva az ideális testsúlyomtól,még se érzem magam soványnak,sőt tiszta normál testalkatúnak.De ízlések és pofonok,ha az orvos szerint híznod kell,akkor biztos híznod kel...Egyébként én azt tanácsolom,hogy nézz utána pár egészséges édességnek a googlen és edd azokat!
9/16 anonim válasza:
szerintem is jó ötlet a tömegnövelő + edzés, vagy egyél szóját, az teljes értékű fehérje és sok kalória is.
10/16 anonim válasza:
jah és én ajánlani tudom az olajasmagvakat nagyobb mennyiségben,mert azok egészségesek viszont még több kalóriások,mint egy milka csoki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!