A méreteim szerint még mindig sok vagyok?
166 cm vagyok:)
Combom:56cm Csípőm:95cm Derekam:77 cm Mellem:95 cm
Én így nem tudom eldönteni, hogy sok e vagy pont jó:)
Ha még sok akkor fogyok:)
Ezért érdekelne a ti véleményetek is.Köszönöm szépen:)
Hasonló magassággal nekem comb 62 cm, csípő 101 cm, derék 78 cm, mell 102 cm.
Én a Te méreteidnek örülnék, mondjuk egy 70-es derékkal, amit soha nem fogok elérni (73-al is megelégednék, de félek, hogy az sem fog menni, pont azért, amit te mondtál, hogy csontozat.)
Neked is 70-73 körül lenne jó, de ha alapból széles vagy ott, és nem hájtól 77 cm (jó, nekem van az is:-D), akkor lehet, hogy tehetsz bármit, nem lesz kisebb.
(Én 71 kg vagyok. Régen a méreteim 106-75-104 voltak, mikor vékonyabb voltam, akkor 104-73-102, súly 69-74 kg.
Aztán terhes lettem, szültem, visszafogytam, de a méretek megváltoztak, nem hiszem, hogy lesz mégegyszer olyan, mint volt:-()
Hát azért 58-60 kilóra le kellene fogynod, mármint ha tényleg formás akarsz lenni:) Lehet h más a felépítésed mint nekem, sőt biztos, ezért neked az 54 kg már irreálisan kevés lenne.
26L
Tudom jól, hogy még kéne fogynom.De már szó szerint nem megy le rólam semmi.
Halál komolyan mondom, hogy már szinte nincs minek.Hasamon van egy kicsi.Annak is a nagy része izom.
Köszönöm szépen amúgy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!