Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A méreteim szerint még mindig...

A méreteim szerint még mindig sok vagyok?

Figyelt kérdés

166 cm vagyok:)

Combom:56cm Csípőm:95cm Derekam:77 cm Mellem:95 cm

Én így nem tudom eldönteni, hogy sok e vagy pont jó:)

Ha még sok akkor fogyok:)

Ezért érdekelne a ti véleményetek is.Köszönöm szépen:)

2011. máj. 8. 15:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hasonló magassággal nekem comb 62 cm, csípő 101 cm, derék 78 cm, mell 102 cm.

Én a Te méreteidnek örülnék, mondjuk egy 70-es derékkal, amit soha nem fogok elérni (73-al is megelégednék, de félek, hogy az sem fog menni, pont azért, amit te mondtál, hogy csontozat.)

Neked is 70-73 körül lenne jó, de ha alapból széles vagy ott, és nem hájtól 77 cm (jó, nekem van az is:-D), akkor lehet, hogy tehetsz bármit, nem lesz kisebb.

(Én 71 kg vagyok. Régen a méreteim 106-75-104 voltak, mikor vékonyabb voltam, akkor 104-73-102, súly 69-74 kg.

Aztán terhes lettem, szültem, visszafogytam, de a méretek megváltoztak, nem hiszem, hogy lesz mégegyszer olyan, mint volt:-()

2011. máj. 8. 20:17
 12/14 anonim ***** válasza:
26L vagyok. Pedig nem vagyok ám sovány! Combom az van! Nézd meg, neked csak 3 cm-vel vékonyabb, nézd csak meg:D
2011. máj. 8. 20:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát azért 58-60 kilóra le kellene fogynod, mármint ha tényleg formás akarsz lenni:) Lehet h más a felépítésed mint nekem, sőt biztos, ezért neked az 54 kg már irreálisan kevés lenne.

26L

2011. máj. 8. 20:30
 14/14 A kérdező kommentje:

Tudom jól, hogy még kéne fogynom.De már szó szerint nem megy le rólam semmi.

Halál komolyan mondom, hogy már szinte nincs minek.Hasamon van egy kicsi.Annak is a nagy része izom.

Köszönöm szépen amúgy:)

2011. máj. 9. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!