A tojás tényleg fogyókúrás étel?
Én az esküvőnkre készülve (bele kellett fogynom a menyasszonyruhámba) másfél hétig csak tojást sajtot és paradicsomot ettem.
Fogytam öt kilót tőle.
Tojás, beválhat...
Ja, olasz vagy, a ragozást meg kened-vágod?
Komolyan, hova süllyedünk? XD
20:25 "másfél hétig csak tojást sajtot és paradicsomot ettem" -mesélsz erről? nem lett utána rossz hatása?
mert a tojásról azért rosszakat is mondanak(koleszterin)
-hányszot ettél? mennyit?
Én nem csinálnék ilyen diétát. Egyébként a tojás egészséges, bármennyit ehetsz belőle - de hogy csak azt, annak nem sok értelme van, és unalmas is. A legújabb kutatások kimutatták, hogy egyértelműen jó hatással van a koleszterinre, és nem igaz, hogy növeli a koleszterinszintet.
Edd reggelire rántottaként - kenyér nélkül -, egészséges és nem hizlal.
20:25-ös vagyok. Reggelire ebédre és vacsorára is csak 2-2 főtt tojást, egy paradicsomot és egy darabka sajtot ettem. Meg mellé a rengeteg kávé és cigi, de az élvezetből, nem a fogyókúra része volt:) Mihelyst belefértem a ruhába, újra ettem mindent rendesen, csak kisebb adagokat. Azért nem viselt meg, mert az egyetem sem ettem rendesen soha, így még emlékezett a szervezetem a sok koplalásra...
Semmi gondom nem lett utána. Ja, és olyan 5-6 kilót fogytam a 60 kg-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!