2-3kilót kéne fogynom nyárig! Hogyan? Sürgős!
Figyelt kérdés
Olyan módszer kéne ami tuti beválik, sport nem akadály mert sportoltam de a diéta mondjuk lehetne enyhébb:) szóval én megcsinálnám de nem tudom hogy kezdjek neki és olyan módszereket szeretnék amik nektek már beváltak! köszönöm! 20L2011. máj. 7. 15:36
1/7 anonim válasza:
Futás, ha minden nap futsz, akkor tuti lemegy a 2-3 kg.
2/7 A kérdező kommentje:
az jó régen hosszútávos voltam, csak bokaműtét... szerinted mennyit kéne és milyen gyorsan?
2011. máj. 7. 16:20
3/7 anonim válasza:
A gyorsaság nem fontos, sőt! Egy bizonyos sebesség fölött (ez személyfüggő) már nem égetsz többet.
Ha problémás a bokád, és a futás nem tetszene neki, akkor (szoba)biciklizni nem tudnál? Minden nap bő fél-1 óra, és biztos lenne a siker.
4/7 A kérdező kommentje:
van szobabiciklim csak szerintem attól nem fogynék a derekamról... mert lényegében ülök! vagy?
2011. máj. 7. 16:27
5/7 anonim válasza:
Ha néha felállva tekersz, akkor de.
Szóval szerintem mindenképp használd ki a biciklit, főleg, ha problémád volt a bokáddal.
Szerintem csináld úgy, hogy kezded lazán kb 5 percet, aztán erőteljesen, majdnem amennyire bírod kb 5 percig, aztán megint 5 perc laza, majd felállva 5 perc, azt követve megint laza 5 perc. Ha ezt megismétled 2-szer 2naponta, szerintem biztos lesz a siker.
6/7 anonim válasza:
Tipikus...fogyni akarok de a diéta lehetne enyhébb.Diéta nélkül te futkozhatsz a holdig is.Persze fogyhatsz 2-3kg-t így is, csak nem zsírból.
7/7 A kérdező kommentje:
félreértetted, nem nélküle hanem enyhébben! és igen ha sportolni szeretnék ahhoz kéne energia is... és nem, nem csodát várok hanem tapasztalatokat ha elolvastad volna
2011. máj. 7. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!