Update1? vélemények?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 09:38
11/14 anonim válasza:
-2kg 2 hét alatt, igen kevés mozggással...:)
12/14 anonim válasza:
Ez nagyon jó eredmény...
Az előtted hozzászólónak: az Update-et hamisítják, vannak kamu voltok, egyet tudok a Lehet térnél. Csak azt nem értem, hogy ha Norbi a tömeges kóstoltatások előtt/után vércukort méret, miért nem megy fel senkinek kóros értékre?
13/14 Emzeeperix válasza:
Én eddig 1 hónap alatt 6 kilót adtam le 69-ről 63-ra. Szóval műxik a módszer. Főleg Update 1-es kódúakat eszem, délelőtt egyszer 2-eset, 3-asat nagyon ritkán, de cukrot és lisztet egyáltalán nem. Napi 20-30 perc intenzív mozgás van előírva, én ennél egy kicsit többet mozgok (kb. 45-60 percet naponta). Az Update lisztet próbáltam, nekem nem jött be, mert nem úgy viselkedik, mint a rendes liszt. A termékei egyébként nagyon drágák, de azok nélkül is könnyen be lehet tartani az étrendet.
14/14 anonim válasza:
Ti internetről rendeltek update1 menüt (leves, főétel..)? Vagy csak nem esztek lisztet és cukrot, tehát a kódok szerint esztek, de nem Norbis kajákat <-- ez is update1 menü?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!