A kövér embereknek 99%-ban csak kövér pár jut. Miért ilyen megalkuvók?
Nem lenne egyszerűbb lefogyni?
Gyerekként kövér voltam, és mégis az 50 kilós csajok tetszettek, a kövér nőktől felfordult a gyomrom. Nem értettem, hogy hogy lehet az, hogy a 120 kilós férfiaknak a 120 kilós nők "tetszenek". Persze rájöttem, hogy ez nincs így, csak ez JUT nekik.
Gondolom most majd jönnek a hozzászólások, hogy "a belső értékek" meg mit tudom én. De szerintem ez hazugság.
Érdekes, hogy rengetegszer ha egy kövér párból az egyik lefogy, akkor rövid időn belül szakítanak.
20.45 most mi van? Mi a gond ezzel? Leírtam, hogy ne végletekben gondolkozzunk, mert itt sokan azt tették, és azt magyarázták, hogy bezzeg a belső értékek, és inkább egy kövér jó fej, mint egy ribanc sovány. És én erre írtam, hogy ne így gondolkodjunk már, hogy ha sovány, akkor RIBANC... miért ne lehetne a sovány is jófej...
ÉRTEM? :D :D :D
Szerintem igazad van, kérdező, viszont rémes, hogy a válaszolók többsége odáig sem jut el, hogy megértse a kérdést.
Vagy az is lehet, hogy nem is akarják megérteni, hiszen sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy a kérdező diszkriminál, mint beismerni, hogy ha odamenne hozzájuk egy hájpacni ember, bizony nem is lennének hajlandóak akár csak egyetlen randira is, hogy megismerjék azokat a belső értékeket.
Ismerek jópár kövér embert, az esetek 99%-ában szánom őket, de van egy nagyon jó barátom, aki bizony túlsúlyos, de rajta pl nem is látszik, focizik, vidám, mozog, az ő felesége egy sovány nő.
De a többség nem ilyen, ők életforma szinten kövérek, és én sem jönnék össze egy kövér nővel lehetne belülről akármennyire is szép, mert nem találnánk közös valóságot. Nem tudnánk közösen még kajálni sem.
Nekem a testépítés és a sport az életem, neki nem hiszem, hogy ez lenne. Imádom a vékony lányokat, nem tudnék egy kövér nőt szeretni. Nem úgy osztályozom az embereket, mint hitler, de a tökéletes géneket szeretném átadni az utódaimnak, és már bebizonyosodott, hogy az elhízás és az egészség eléggé messzire állnak egymástól.
Én nem az,h kövér vagyok,de pici felesleg van rajtam,kis úszógumi,és nekem egyáltalán nem tetszenek a vékony férfiak,sőt nálam kizáró ok egy kapcsolatban,és nem azért mert én is ilyen vagyok,hanem mert egyszerűen mellettük érzem magam biztonságban.
Tudom,h fordított esetről szólt a kérdés,de férfiaknál is van olyan,aki kifejezetten a kicsit húsosabb nőkre buknak,ha a többi meg olyan barom,h beéri olyannal aki nem tetszik neki,az meg úgy járt,ahelyett,h elmenne sportolni vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!