Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyókúrázok ehetek kukoric...

Ha fogyókúrázok ehetek kukoricás rizst?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

18.35 butaságokat beszélsz, főleg az 5-6 után nem evésről, de mindegy. Éjszaka a szervezet regenerálódik, és bizony kell neki tápanyag. Persze a kakós csigából zsír lesz éjjel, de pl. egy jó adag sovány túróból nem. Főleg, ha az emberünk még edzett is aznap!

A húsokban meg rengeteg olyan dolog van, ami a növényekben nincs. Én is mondhatnám, hogy a sok elvakult vegás szajkózza, hogy a húsok károsak, pedig nem.

A vadonban az elefántok és az oroszlánok is hasonlóan egészségesek, pedig az egyik csak húst eszik, a másik csak növényt.

A vegaság nem egészségesebb, mint a nem vegaság.

Persze, ha húsevésnek CSAK azt hívod, hogy pacal pacallal és libazsír disznótorossal, az megint más.

De a fehér húsok, halak, főleg roston... teljesen rendben vannak.

2011. máj. 3. 18:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Na hát eddig én ezeket ittam/iszom, ízre mindkettő nagyon bejött, igaz csak a csokisakból ittam még. A Biotech fehérjéje, amit majd látsz, állítólag a gyümölcsösei elég csömörek. Bár aki szereti a nagyon édeset annak jó:)

[link]

[link]

az utóbbi pluszban diétás is.

Hát van áruk az igaz, de ezek kiváló minőségű, bevizsgált termékek. Itt is megrendelheted, de Pesten Arénában, Lurdiban is vannak ilyen boltok.

2011. máj. 3. 18:40
 13/16 anonim ***** válasza:
és 18:35 te tényleg butaságot beszélsz :D látszik, sok mindent nem tudsz! De én már nem vitázom ezen és nem akarok senkit meggyőzni erről, én ezt tanulom, tudom, hogy lehet enni este 6 után is, csak okosan és tudni kell, hogy mit!
2011. máj. 3. 18:42
 14/16 A kérdező kommentje:
köszi :D
2011. máj. 3. 18:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek! :) nem azt mondtam hogy nem lehet 5 vagy 6 után enni csak azt hogy ÉN nem eszek.
2011. máj. 3. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor nem is fogsz lefogyni.
2011. máj. 3. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!