Ha fogyókúrázok ehetek kukoricás rizst?
18.35 butaságokat beszélsz, főleg az 5-6 után nem evésről, de mindegy. Éjszaka a szervezet regenerálódik, és bizony kell neki tápanyag. Persze a kakós csigából zsír lesz éjjel, de pl. egy jó adag sovány túróból nem. Főleg, ha az emberünk még edzett is aznap!
A húsokban meg rengeteg olyan dolog van, ami a növényekben nincs. Én is mondhatnám, hogy a sok elvakult vegás szajkózza, hogy a húsok károsak, pedig nem.
A vadonban az elefántok és az oroszlánok is hasonlóan egészségesek, pedig az egyik csak húst eszik, a másik csak növényt.
A vegaság nem egészségesebb, mint a nem vegaság.
Persze, ha húsevésnek CSAK azt hívod, hogy pacal pacallal és libazsír disznótorossal, az megint más.
De a fehér húsok, halak, főleg roston... teljesen rendben vannak.
Na hát eddig én ezeket ittam/iszom, ízre mindkettő nagyon bejött, igaz csak a csokisakból ittam még. A Biotech fehérjéje, amit majd látsz, állítólag a gyümölcsösei elég csömörek. Bár aki szereti a nagyon édeset annak jó:)
az utóbbi pluszban diétás is.
Hát van áruk az igaz, de ezek kiváló minőségű, bevizsgált termékek. Itt is megrendelheted, de Pesten Arénában, Lurdiban is vannak ilyen boltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!