Eddig fogytam, de sok idő alatt keveset, most heti kg-t le szeretnék adni, így sikerülhet?
kb feruár óta egész április közepéig csak 3-4 kg-t adtam le, és ezt kevesellem. egészséges életmóddal csináltam, és beiktattam néha-néha sportot, és azért fogytam olyan lassan, mert kb. mindennap becsúszott valami nasi, mondván " néha úgyis lehet", illetve nem mindennap mentem sporolni. szeretnék heti 1 kg-tól megszabadulni. április utolsó hetében újra gőzerőre kapcsoltam, mint az elején.
ez lenne a módszerem. naponta sport ezek közül valamelyik (rubint réka torna, bicikli, futás, ugrókötél, séta), illetve háromóránként evés, egészséges életmóddal, csak az adagokat megfelezném. tehát nem 100-150 gr. mözlit ennék, hanem csak 50-80-at, 4 szel. kenyér helyett 2-t, 2 tojás helyett 1-et... most 63 kg vagyok, és május legutolsó napján fogok következőleg mérlegre állni! (nehéz lesz megállnom..:D ) szerintetek ezzel a módszerrel sikerülhet 60 alá kerülnöm?
a végleges súlyom pedig 55 körül legyen, de nem a súly érdekel igazán, hanem a tükör..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!