Hogyan szabadujak mega kis pocakomtól? Mien torna gyakorlatókat végezzek? Mit ne igyak és ne egyek?
teljesen vond meg szervezetedtől a szénhidrátot,nézegess neten kalóriatáblázatot,1000 kalória alatt egyél 1 nap,és kezgy el futni ,felülésből megcsinálhacc naponta 1000et,akkorse megy le a pocak,csak az izom nő a zsírréteg ottmarad azt kell elégetni,és ehez futni kell,kerüld az édesgyümölcsöket,csak csirkemellfilé és pulykamellfilé ezekbe a legkevesebb a szénhidrát.És a husokat natúrba,mert a prézli felszívja az olajat.Remélem tudtam segíteni
17/F
Ùristen!!
Nehogy 1000kcal alatt egyél egy nap.Beteg leszel.
A szénhidra´tot sem kell teljesen megvonni,mert az sem jó.Te 17/F kicsit butácska vagy.Már ne haragudj.Ebböl olyan jojó efekt jönne ki hogy az csak na.
Egyél napi 5x.Minimális szénhidrát,legalább 2l víz,gyümölcs,(alma)saláták,zöldségek.Fehér hús.Teljes kiörlésü kenyér.
Ùszás ha van rá lehetöséged,ha nincsen futás,felülések,gimnasztika napi 1/2 óra.
Nekem bevállt.
29/L 2 gyermekes anyuka. :)
Szia!
Igaza van a 29/L 2 gyermekes anyukának, a fogyókúra nem szabad, hogy egyenlő legyen a koplalással! A neten nagyon jó étrendeket találsz, és anélkül fogyhatsz, hogy fölöslegesen sanyargatnád magad. Én összesen 5 kilót akartam csak leadni, de igazából engem is a "pocakom zavart", úgyhogy én a torna mellett annak idején elkezdtem szedni a 30 days-t, amit úgy reklámoztak, hogy kifejezetten a has kerületet csökkenti és nekem bevált. Nem tudom, hogy neked mekkora a "kis pocakod", de lehet, hogyneked is érdemes lenne megpróbálni :)
Üdv, és sok sikert! Ja, és a koplalást felejtsd el ;)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!