Hogy fogyhatok a hasamból a csípőmről és a combomról?
Igazabol a lenyeget leirtad.
KEves szenhidrat, tobb feherje, a kardiomozgas megvan.
Ez maradjon is igy.
Viszont en beraknek meg valahova heti 2-3 izomerosito, alakformalo tornat, az sem gond, ha nem masfel ora, csak 30 perc jut ra, csak legyen. Tedd felre a Rubint Reka ellenes nezeteidet (ha van) es kezdd el elso korben az Add onmagad dvd-it. Az elso ketton ket-ket 20 perces blokk van, a harmadikon harom 30 perces.
Az elso ketto kozul kezdj valamelyikkel, elso ket hetben valtogatva csinal 20-20 perces reszeket, utana mehet a 40 perc.
Ez a harom dolog egyutt (etrend, kardio es szalkasito) egyutt biztosan jo lesz.
Köszönöm szépen a válaszokat ! :)
a második valászolótól kérdezem , hogy hány éves vagy és azóta nem híztad vissza?
Szia, második vagyok. Hízni nem híztam (legalábbis nem jelentős mértéken), de télen eléggé elhanyagoltam a sportolást, meg hát eszegettem is rendesen, úgyhogy egy kicsit most megint, mintha szorítanának a nadrágjaim :) Úgyhogy pont azon gondolkodtam, hogy jövő héttől megint elkezdek egy ilyen tisztító kúrát plusz a 30 days-ből is rendelek egy adagot, aztán nekiállok megint valami futásnak vagy bicajozásnak, mert lassan megint itt a strand idő, én bevallom őszintén, engem zavarnak ezek a kis "hurkák" :)
Ja, 29N vagyok :)
Hát az a helyzet hogy komolyan nem tudom eldönteni hogy vegyek e vagy sem... :SS
Most szerintem májusban még nem veszek. mert elhatroztam magam és heti 4szer fogok futni járni és szigorúan diétázom... ez a 4.hetem... eddig annyit csináltam hogy prbáltam mindig salátákat enni... de vt amikor enm nagyon jött össze eddig olyan 3 kiló ment le de most vki küldött nekem egy nagyon jó és hatásosnak bizonyuló diétát... amit csinálok... és rubint réka dvd-t is fogom csinálni... szval kicsit bekeményítek most májusba... ha így sem megy le az a pici kis uszógumi az oldalamról meg a hasamról venni fogok... !!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!