Mennyi alakformalo tornara van szukseg hetente, ha en vekony vagyok, de "puha"?
Sot, inkabb sovany vagyok, nem szimplan vekony, nem fogyokuraztam, csak 2 eve abba kellett hagynom az aerobikot es osszeestem, addig jo formam volt.
Most csipo felett sovany vagyok, csont es bor, csipo alatt vekony, de de puha, tonustalan, nem feszes.
Rubint Reka fele alakformalo tornakat csinalok 3 hete, heti hat alkalommal, egyik nap 20-30 perc, masnak 40-50 perc. Probalom emelni a feherjebevitelt.
Mit tehetnek meg? Ennyi mozgas jo?
(Konditerembe, futni, stb nem tudok menni, csak hazon belul csendben vegezheto sport lehetseges nalam, kulonbozo gepekre, felszerelesekre pedig penzem nincs.)
Koszonom a valaszt, hasznos volt!
Varok meg velemenyeket, esetleg tapasztalatokat is attol, aki mar volt ilyen helyzetben. Mennyi ido utan volt eredmenye a mozgasnak/etrend valtoztatasnak?
Amit leírtál az teljesen jó.Megemelted a fehérjét,tökéletes.
Heti 6 edzés mellett 3 hónap alatt egyértelmű lesz a változás.
Ha meg figyelemmel akarod kísérni a pontos változást,akkor havonta mérd a testrészeidet és testzsírt is mérhetnél,hiába vagy jelenleg sovány.
Az edzés utáni fehérje bevitel fontos,arra figyelj,ha nem tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!