Miért is jó a puffasztott rizs?
Figyelt kérdés
Mindig azt olvasom hogy puffasztott rízset esznek diéta alatt, meg ilyenek, de nagyon nagy a kalória tartalma, akor miért is jó?2011. máj. 1. 10:59
1/8 anonim válasza:
pont hogy nincs nagy kalóriatartalma, azért eszik... egy szeletben 50 alatti a kalóriatartalom.
2/8 A kérdező kommentje:
ja, elfelejtetem mondani hogy én mindig 100g-osan nézem a kalóriamenyiséget, és ugy 100g=386 kcal
2011. máj. 1. 11:03
3/8 anonim válasza:
Én is szoktam enni,fogyókúra alatt. De nem 100 grammnyit :),csak ha nagyon rámtörne az éhség 2 étkezés között,vagy ha úton vagyok,1-2 szeletet.
25/N
4/8 anonim válasza:
Én fogyókúra nélkül eszem, mert szerintem tök jó ropogtatni való, és finom íze van :D
5/8 anonim válasza:
Bár én nem ilyet eszek, hanem hasonlót.
Az egy dolog, hogy 100 g-jában ugyanúgy sok a kcal, de 2 szelet ilyen "kenyér" 10 g sincs...
6/8 anonim válasza:
Utolsó 1 szelet pufirizs 10g :) Legalábbis a hagyományos hamletnél.
Kérdező azért szokták mondani a pufirizst, mert elvileg sokkal jobban telít, mintha sima rizst ennél.
Gyakorlatilag szerintem nem :)
7/8 anonim válasza:
kenyeret váltják ki vele sokan. abból sem egy egész veknit szoktunk enni egyszerre, így ebből sem. csak néhány szeletet. ami mondjuk egy reggelihez elegendő. csirkemellsonkával, zöldségekkel, és tojásrántottához. nem mindenki szereti. sokan mondják, hogy olyan, mintha farostlemezt rágnának. :D én abonett-párti vagyok.
8/8 anonim válasza:
Mondtam, hogy nem ilyet eszek, hanem hasonlót.
Lidl-ben lehet kapni, ilyen nagyon ropogós, vékony szeletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!