Milyen tk kenyeret esztek? Megbíztok a pékségekben, hogy tényleg azt adják, aminek mondják? Mi a vélemény a ceres tk toast kenyereiről?
Na az én párom ezektől a dolgoktól tud frászt kapni. Ő pék.
Mikor terhes voltam, elég sokat híztam, és javasolta a doki, hogy egyek Molke kenyeret, merthogy az teljes kiőrlésű.
Na hazamentem mondtam a páromnak, aki csak nevetve annyit mondott, hogy ezeket a hülyeségeket csak Shobert Norbi és társai találták ki, az orvosok sincsenek igazából tisztában vele, hogy mit tartalmaznak ezek a kenyerek. Mindig azt kérdi azoktól, akik istenítik a teljes kiőrlésű kenyeret, hogy szerintük talán a fehér kenyérben levő liszt nem teljes kiőrlésű? Talán azt csak félig őrlik ki?
Az úgynevezett teljes kiőrlésű dolgokban rengeteg hozzáadott adalékanyag van. Hiszen ha belegondolunk sima rozsból csak egy bodagot sütne az ember nem kenyeret. Sokkal több a mesterséges dolog ezekben a kenyerekben.
És nem egy-két pékségben dolgozott már.
Persze mindenkinek szíve joga eldönteni mit eszik. Csak gondoltam leírom.
a ceres toast kenyér egy nagy adag kaki sokkak kakibb mint egy pékségben vásárolt kenyér.
van benne egy csomó E meg istentudja mi,, ráadásul zacskózott. ami zacskózott és kenyér az tuti sz@r.
én megbízok a pékségünkben, mert van, mikor ott sütik helyben, meg minden már évek óta náluk vsárolnok.
Fekete kenyeret, olyat, amiben tényleg látszanak a magok.
Pl spar vital.
Abban a lisztet nem találod, a fele gyakorlatilag emészthetetlen.
Tökéletesen elhiszem, amit a második írt, én sose tudtam még hinni a kenyérnek látszó tk kenyereknek.
Csak az a jó, ami fekete és szinte savanyú.
Ennek megfelelően nagyjából le is szoktam a kenyérről, egy ilyen csomag egy hónap alatt sem fogy el.
Ja, és nem azért, mert nem szeretem:) nekem ízlik, de egyszerűen nem eszem már úgy szendvicset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!