Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert akarsz fogyozni?

Miert akarsz fogyozni?

Figyelt kérdés

miert akarod le adni azt par plusz felesleget mert miutan vege a dietanak es a fogyasnak akkor visszahizod max 1 honap alatt, es art az egeszsegednek en is fogyoztam regebb 1 honap alatt leadtam 15 kilot (munkahelyi stresz, nehez fizikai munka es ital) de par ev mulva most mar alig tudok mozogni mert akkoriban mikor le fogytam a majam is ki keszult s minden betegseget elkaptam ami most is igy van mert nincs ami ellen aljon a testemnek mert fogyoztam regebb. Nalatok is igy van aki regebb fogyozott?

24 fiu

2009. márc. 7. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mostanság ujra elkezdtem lovagolni, egy hosszabb kihagyás utána, ami idő alatt persze felszedtem ugy plusz 30 kilót. Namost a ló ugyan könnyedén elbírja ezt is, de jobb neki, ha kisebb tömeget kell cipelnie. Alapvetően ezért fogyózok most, no persze nem mindenféle őrült, önsanyargató módon, hanem megvan a mozgás, és melette kicsit kevesebb kalóriát viszek be.
2009. márc. 7. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azért akarok fogyni, mert a terhességem alatt 24 kilót híztam. Most már lementem szépen 72-ről 58-ra mindenféle diéta nélkül. Egyedül nevelem a három hónapos fiamat, szerintem ez elég jó fogyókúra. De még örülnék, ha lemenne az a 10 kiló is. Ebből a 14 kilóból a szülésnél csak 4.5 kiló ment le, a többi azóta.
2009. márc. 7. 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ha valaki jól fogyókúrázik-nem drasztikusan fogy- és utána vigyáz rá, hogy mit eszik, akkor nem következik be a jojóefektus.sajna egyébként én is beleestem.a fogyásom jó volt, csak később terhes lettem és szülés után nem figyeltem a táplálkozásomra eléggé.
2009. márc. 7. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
mert alacsony, kövér és csúnya vagyok. ha szép nem lehetek, legalább vékony szeretnék lenni
2009. márc. 7. 12:24
 5/5 A kérdező kommentje:

terhesseg utan normalis a fogyas de nem mindenkinek jon ossze, de en elnezest kerek toletek de en azokra erttem akik 15 evesek 160 magasok es 60 kilok es zavarjak h nagyon koverek.

az utolsonak uzennem h ne szomorodj el mert tegedet is szerethet ugy valaki ahogy nezzel ki en sem vagyok topmodel mert 190 magas es 110 vagy 120 reg nem meretkeztem s az egyik noi ismerosom 165 magas es 55 kilo s meg le akar fogyni, nem azt nezzunk egymasba h ki mekkora es ki hogy nez ki te ha magadot kell elfogad es ne vedd eszre mas mit mond neked h kover vagy, sovany vagy mert nem mindenki egyforma ja es meg valami az utolsonak Kuldenel magadrol egy kepet ha megkerhetlek h milyen szep lehetsz

2009. márc. 7. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!