Almaecet segített a fogyásban?
Nem vagyok szakértő, de az almaecet nem hangzik túl egészségesen a gyomor szempontjából.
Szerintem próbáld ki a zöldteákat (rendes teafüvet, nem filterest, és ízesítés nélkül), nekem az nagyon bejön, és egyéb jó hatásai mellett a zsírégetést is serkenti.
De persze zabálás és tespedés mellett nem hinném, hogy csodák történnek tőle. :)
Tavaly elkezdtem inni, előtte utána olvastam és mivel sok helyen írtak róla pozitívat, így hittem benne.
Még azt is olvastam több helyen, hogy LÚGOSÍT :O
Visszagondolva nagy hülye voltam...
Az első 1-2 héten javított az emésztésemen (reggelente ittam 1 evőkanállal 2-3 deci vízbe, még az ízével sem volt bajom), aztán egyre savasabb lett a gyomrom.
A 3. hét végén már a torkomban éreztem a maró, savas érzést, ami ugye reflux gyanús tünet...Ennek leküzdésére folyamatosan rágcsáltam valamit (pékárut, ropit, stb), ami elnyomja a savat.
Szóval még az is lehet, hogy híztam tőle picit, nem tudom, nem mertem magam megmérni :D
Idén újra diétázok csak már almaecet nélkül plusz aerobic és biciklizés. Eddig -8kg :)
utolsó
kalandos életút, arany lennél ha megosztanád néhány(1000) rászorulóval
Off.
Próbálom én megosztani, de lehurrognak, ahogy azt az "Elmentek otthonról?" c. kérdésnél már kifejtettem (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!