Mi "helyettesítheti" a kenyeret?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy reggelire eszek kenyeret, de utána már kenyér helyett mást. Pl puffasztott rizst. Milyen alternatívák vannak még?2011. ápr. 28. 17:29
1/8 anonim válasza:
( REGGELIRE barna kenyeret egyél!! )
abonett,puffasztott rizs,
3/8 A kérdező kommentje:
Fehér kenyeret még reggelire sem lehet enni? Egyébként olyan 3-4 kg felesleg van rajtam,szóval nem gondoltam olyan drasztikus fogyókúrára. De jó lenne hamar megszabadulni tőle, mert feszülős pólókat azért nem vehetek fel. Amúgy köszi a választ! :)
2011. ápr. 28. 17:39
4/8 anonim válasza:
A liszt a víz meg a tojás keveréke. Ez a 3 összetevő tökéletesen helyettesíti a kenyeret!!!
5/8 anonim válasza:
Csak tudnám, mitől ekkora méreg ez a fehér kenyér... Maholnap 23 éve eszem szinte napi szinten, és nincs rajtam súlyfelesleg egyáltalán (jó, mondjuk mozgok, nem sportszinten, csupán egész nap pakolok dobozokat, és lesétálok jópár kilométert. És az egészségem, emésztésem teljes mértékben rendben van...)
6/8 anonim válasza:
pászka, abonett, puffasztott búza, rizs,
ha nem akarsz reggelire se kenyeret enni akkor zabpehely joghurttal/tejjel
de mondjuk én azt nem értem hogy mihez ennél még kenyeret?
reggeli 2 szelet kenyér (teljes kiőrlésű jobb) hozzá sajt, csmellsonka, tojás, zöldség
tízórai, uzsi 1-2 marék oljaos mag, abonettból szendvics, joghurt, kefír, gyümölcs
ebéd-leves, hús, hal, tojás, rizs, krumpli, főzelék és ezek variációja-pl rakott zöldbab, stb
vacsora zöldség, gyümölcs, túró, tojás, hús, hal, joghurt
7/8 A kérdező kommentje:
Én ilyen kevés kaja mellett éhen is halnék. Jelenleg ott tartok, hogy este 11kor is megeszek egy egész pizzát. Hirtelen ez nagyon gyors váltás lenne.
2011. ápr. 28. 18:36
8/8 A kérdező kommentje:
Ja, és sajnos két nap alatt megeszek egy fél kiló kenyeret. :D
2011. ápr. 28. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!