Gyúrás, futás, fogyózás? . Többi lent
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem. hogy 180cm vagyok, 85-88 kiló között vagyok. és szeretnék elkezdeni gyúrni, meg esténként futni. és ugyanannyit ennék mint most. akkor megy le a zsírból úgy hogy közbe izmosodok?2011. ápr. 26. 16:13
1/9 anonim válasza:
Hát ez így ebben a formában nem nagyon fog menni. Futás-gyúrás egy héten max 3-szor és ha nincs rajtad sokminden zsír, akkor némi tömegnövelőre is szükséged lesz.
2/9 A kérdező kommentje:
hát van rajtam zsír. 10-15 kiló felesleg... ezért akarok fogyni meg izmosodni.
2011. ápr. 26. 17:12
3/9 anonim válasza:
Gyúrni tényleg úgy érdemes, hogy heti 3x és közben pihenő napok. Futni bármikor, de a napi fél óra vagy 1 óra kocogás hosszútávon is hasznos lehet. Ha ugyanennyit eszel arra figyelj, hogy zsíros ételek helyett inkább fehérjedúsakat fogyassz!
4/9 anonim válasza:
ha fogysz, akkor nemigazán kerül rád izom :) ha formálod a tested a zsírszövetek úgyis átalakulnak izomszövetté, így nem kell megijedni, ha először kicsit hízol...
5/9 A kérdező kommentje:
szóval ha most elkezdek gyúrni, idővel zsír átmegy izomba? szal nem lényeges fogyózni?
2011. ápr. 26. 17:18
6/9 anonim válasza:
"ha formálod a tested a zsírszövetek úgyis átalakulnak izomszövetté"
EHHEZ CSAK GRATULÁLNI TUDOK! A ZSÍRBÓL, HOGY LENNE MÁR IZOM? JÉÉÉZUSSOOOOM....
7/9 anonim válasza:
Nem az alakul át, csak a felépített izom égeti el a zsírt(esetleg)...
8/9 anonim válasza:
fogyás mellett nemigen fogsz izmosodni. nem lehet.
a zsír az izommá alakul, ez egyszerű alkímia, csak a bölcsek kövét kell megenni hozzá.
9/9 anonim válasza:
GreenTea
Kezdjél el gyúrni, aztán ha fejlődtél, akkor diétázz le. Zsírból nem lesz izom, és fordítva se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!