178 centihez sok a 74 kiló?
Figyelt kérdés
Arányosan oszlik el rajtam, csak a csípőm szélesebb kicsit.Szerintetek mennyit kéne fogynom?2011. ápr. 25. 13:27
11/14 anonim válasza:
Bocs, előző vagyok. A 13.40nek szól a kommentem.
13/14 Gyakor válasza:
ááá 13.55 köszii :D régóta kerestem már azt a csajt akit először belinkeltél :P Nagyon komoly teste van :D most néztem videóit 130kg-val guggol vagy 8-10et... azt még ha férfi csinálja is teljesítmény.. :D
Ja, bocs az offért :)
14/14 anonim válasza:
Szerintem is sok egy kicsit, de nem vagy túlsúlyos, csak van mit fogni rajtad gondolom. Sztem azért egy 5-8 kg-t le kéne faragni. De ha így érzed jól magad, akkor ne foglalkozz másokkal!!! Sok fiúnak ez jön be és punktum. Mindenkinek van egy testképe, ahhoz kell viszonyítani. Én 176 cm vagyok és 63 kg, de ha felcsúszik 1-2 kg, akkor már kivagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!