Szerintetek 175 centihez sok az 52 kilo?
Figyelt kérdés
Eddig 50 voltan, de moszt feljott ez a 2 kilo es a baratomtol megallas nelkul kapom a celzasokat a sulyomat illetoen.:S Szerintetek is le kene adnom par kilot?:S elore is koszonom a valaszaitokat!:)2011. márc. 13. 19:10
1/23 anonim válasza:
Kapja be a barátod! Te szinte csont sovány vagy inkább nem?? 170/52 durva.De amúgy tuti csinos lehetsz!!! A testtömeg indexed szerint tuti többnek kell lenned!
2/23 anonim válasza:
Dehogy sok... Én is hasonló helyzetben vagyok (173cm/50kg), és állítólag ez már az átlag alatti sovány kategóriába tartozik. :/ :D
3/23 anonim válasza:
Már miért lenne sok az 52 kg ehhez a magassághoz?
4/23 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod!:) En nem latom magam tul sovanynak, sot.. plane hogy folyton celozgat hogy hajas vagyok.:( nem tudom hogy fogyjake, mert ha leadok par kilot biztos hogy cicibol menne le, akkor meg az nem tetszene neki.:(
2011. márc. 13. 19:19
5/23 anonim válasza:
idiótaaaaaa (mmint a barátod) :S nem tudom hány éves vagy, de
1. ha szeret, akkor 70 kilósan is szeret (tapasztalat)
2. mondd neki, hogy ha csontkollekciót akar fogdosni, menjen vissza alsótagozatba...
6/23 A kérdező kommentje:
18 evesek vagyunk mindketten. Az a baj hogy ha nem eszek, nincs erom, es az a baja hogy miert csak fekszek.. szoval nagyon jofej parom van.:D.. :/
2011. márc. 13. 19:24
7/23 anonim válasza:
ne fogyózz, hanem járjatok közösen sportolni. az majd formál téged :) de én akkor is felpofoznám egy ilyenért a "kedvest" :D
8/23 anonim válasza:
Az univerzum örök törvénye itt is áll: a csajok mindig a balf*sz pasikhoz vonzódnak.
52 kiló 175 centihez már szinte betegesen sovány. Egyrészt.
Másrészt meg a hajamat tudom tépni, amikor 1-2 kilótól már úgy be vagytok parázva, mint ha legalábbis 30 kilót szedtetek volna fel.
9/23 anonim válasza:
én 175/46 vagyok akkor mitmondjak?! :D
blablabla most kapnifogom h anorex vagyok meg ienek.
nem, nincs semmibajom, csak testalkat. :)
Nincs veled semmibaj sőt egy kicsit vékony is vagy ennedkéne :'D
10/23 anonim válasza:
www.testomeg-index.b74.hu. Itt megnézheted, és meg is mutathatod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!