Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek 175 centihez sok...

Szerintetek 175 centihez sok az 52 kilo?

Figyelt kérdés
Eddig 50 voltan, de moszt feljott ez a 2 kilo es a baratomtol megallas nelkul kapom a celzasokat a sulyomat illetoen.:S Szerintetek is le kene adnom par kilot?:S elore is koszonom a valaszaitokat!:)
2011. márc. 13. 19:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ja a másik, hogy minek kötöd a barátod orrára, h hány kiló vagy? ha most fog megjönni, akkor simán lehet h csak vizet tart vissza a szervezeted, ez a hülye meg fogyasztani akarna... megáll az ész -.-"
2011. márc. 13. 19:40
 12/23 anonim ***** válasza:

Jah, szerintem se közöld vele, 'oszt kész.

Én 175 cm vagyok 57 kilóhoz, normál a testalkatom, a tiéd is tök normál, nem kell fogynod. A barátod meg feküdjön össze a ruhafogassal, ha akar, de ne ossza az észt. Róla lepattan a szúnyog? Ő az egészség és a szépség görög szobra? mert akkor járjon a szája, de 2 kiló egy nőn... hát annyi fel-le jár. Nem bírom, mikor valaki elkezdi osztani az észt (mármint pasi, súllyal kapcsolatban). Oké, tíz-húsz kilónál már szóljon (de nem bántóan), de 2 kiló? Neki tényleg ennyin múlik, hogy tetszem-e?

Beszélgess el ezzel a szerencsétlennel, mert valami nem stimmel nála. Felszínes, álszent dolog ilyenen kattogni.

Tutira veszem, hogy csini vagy, ha le is adod azt a két kilót, csak okosan, komótosan, ahogy kell.

25/N :)

2011. márc. 13. 19:45
 13/23 anonim ***** válasza:

19:35 testalkat a szart...vizsgáltasd ki magad (cukor, pajzsmirigy) - vagy majd pár év múlva gyere rinyálni, hogy vajon miért nem esel teherbe

kérdező, hízz magadra 8-10 kg izmot és verd pofán a palit...mindenesetre ideje lecserélni a marhát egy férfira ;)

2011. márc. 13. 19:55
 14/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszaitokat!:) nos, a plane hogy a parom nem epp egy Adonisz, meg csak nem is izmos ezert furcsallom hogy velem szemben ilyen kritikus magaval szemben meg persze mar cseppet sem.. minden esetre rendszeresebben fogok edzeni. Tenyleg koszonom a valaszaitokat, es hogy nem rosszindulatu valaszokat kaptam, kedves toletek, fel lettetek pontozva!:)
2011. márc. 13. 20:03
 15/23 anonim ***** válasza:

húúú basszus ezt a fajtát én is ismerem :S az egyik barátnőm 160/45, és a pasija folyton rinyált, hogy fogyjon már le a csaj... a szép az egészben az volt, hogy a csávó 180/110 körül mozgott, és még helyes se volt... állítása szerint rég otthagyta volna már a barátnőmet (mert dagadt), de tudja, hogy másnak nem fog kelleni, ha így néz ki.

elég szomorú volt, hónapokat könyörögtünk a barátnőmnek, hogy tegye ki ezt a férget és hagyjon fel a fogyózással :(

a pláne az egészben, hogy a csak refluxos lett a sok fogyózástól :S

2011. márc. 13. 20:16
 16/23 anonim ***** válasza:

187-189 cm magas vagyok, 93 kg.

18/F

2011. márc. 13. 20:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Bezzeg nekem nincs pasim, de ha lenne, én a kérdező helyében állandóan azza baszogatnám hogy héééé Jani de puhány vagy!
2011. márc. 13. 21:27
 18/23 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy még csak tizennyolc vagy - így még bőségesen van időd megtalálni az igazit. Mert hogy ő nem az, az tuti.

52 kilóval ilyen magassághoz igenis betegesen sovány vagy - én 172 vagyok, hozzá 56 kg, és így is tök vékony vagyok, jó, hat évvel idősebb nálad, de az mindegy. Szerintem nehogy fogyózz, sőt még akár öt kiló is elférne rajtad, de ha jól érzed magad, nem kell. De ne akarj lefogyni, főleg ne miatta! Nagyon csúnya az, amit csinál!!!

2011. márc. 14. 13:29
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) Mentek a pontok!:) Hát... sokszor elgondolkozom, kell e nekem ez a kapcsolat..:(
2011. márc. 22. 17:54
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem semmiképp se fogyózz! NE hagyd hogy irányítson. Közöld vele hogy te ilyen vagy, és ne csak a testedért szeressen, mert ha annyira zavarja az a 2 kiló akkor neharagudj hogy ezt mondom, de szerintem a külsőd jobban izgatja mint a belsőd.

AMúgy ha engem kérdezel én már otthagytam volna de ez csak 1 vélemény. 100 olyan pasi van aki leborulna a lábaid elött ilyen alakért ;)

2011. márc. 22. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!