Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 178 centihez sok a 74 kiló?

178 centihez sok a 74 kiló?

Figyelt kérdés
Arányosan oszlik el rajtam, csak a csípőm szélesebb kicsit.Szerintetek mennyit kéne fogynom?
2011. ápr. 25. 13:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Van egy szuper új találmány, tükörnek hívják! Meztelenül elé állsz, és hidd el látni fogod, hogy mi a helyzet. Vagy úgy gondolod, hogy mi látatlanban jobban látjuk????
2011. ápr. 25. 13:31
 2/14 anonim ***** válasza:
15 kg-t szernitem..de most komolyan.. szerintem sok.
 3/14 anonim ***** válasza:
kép?
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem tűnik soknak szerintem nem is az, bár így nehéz megmondani, mert nem látunk. :)

Én 165 cm vagyok és 75 kg. Na, az sok!!! Rajtam is arányos, de igazából mindenhol kerek vagyok, főleg a combomon.

Ha úgy érzed neked sok, akkor mozogj valamit, de szerintem ne a kg-t nézd, hanem azt, hogy állnak rajtad a ruhák.

2011. ápr. 25. 13:33
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Már megfigyeltem, hogy az ilyen kérdésekre mindig a kövérek írják, hogy "pont jó" meg, hogy "nem sok". :D

De a kedvencem az "ARÁNYOS" :D :D :D

Arányosan kurv@ kövér valaki... de szép :D

Végül is.... A gömb a legtökéletesebb forma nem? :D

2011. ápr. 25. 13:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Már miért lenne sok? Ez annyira alkatfüggő. Én tökéletesen elégedett lennék ennyivel a 180 centimhez. Amúgy ki hogy és minek érzi magát, ismeretlenek véleményével meg nem kell foglalkozni, mert nem biztos, hogy más szubjektív valósága a tiéd is... A legfontosabb, hogy higgy magadnak és a megérzéseidnek, ha nem érzed magad így rendben, akkor keress olyan sportot vagy mozgásformát, ami szórakoztat.
2011. ápr. 25. 13:49
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosan jó a 178-110= 68 kg, de ha vékony a csontozatod akkor 63-65 körül.
2011. ápr. 25. 13:53
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha így nézel ki, nem sok: [link]

Ha így, sok: [link] (nála is arányosan oszlik el)

De én is elsősorban a tükröt ajánlom.

2011. ápr. 25. 13:55
 9/14 anonim ***** válasza:
47%

13.53 csak szólok, hogy a vékony csontozat nem könnyebb, a vastagnál. Anatómia első osztály! A csontok nagyon könnyűek, egy átlagos női csontváz 10kg!

Ezek a matekok meg, hogy miből mennyit kell levonni, szintén ökörségek.

Egy 90kg-s 180 centis szálkás férfi a kalkulátorok szerint túlsúlyos, de egy ugyanilyen magas 85kg-s akin van 20 kiló zsír, mert soha nem sportolt, az rendben van..

Aha... logikus!

Még egyszer leírom, hogy TÜKÖR!!! abba kell belenézni, az nem hazudik!

2011. ápr. 25. 13:56
 10/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó előtti! Nem azért írtam hogy pont jó, mert kövér vagyok. tudom hogy nem vagyok vékony, de azért nem pont azt a szót mondanám magamra, hogy kövér. Itt egy kép, ezen 69 kg voltam. Na akkor a különbséget add hozzá, és mondd hogy nem arányos.

[link]

2011. ápr. 25. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!