178 centihez sok a 74 kiló?
Nem tűnik soknak szerintem nem is az, bár így nehéz megmondani, mert nem látunk. :)
Én 165 cm vagyok és 75 kg. Na, az sok!!! Rajtam is arányos, de igazából mindenhol kerek vagyok, főleg a combomon.
Ha úgy érzed neked sok, akkor mozogj valamit, de szerintem ne a kg-t nézd, hanem azt, hogy állnak rajtad a ruhák.
Már megfigyeltem, hogy az ilyen kérdésekre mindig a kövérek írják, hogy "pont jó" meg, hogy "nem sok". :D
De a kedvencem az "ARÁNYOS" :D :D :D
Arányosan kurv@ kövér valaki... de szép :D
Végül is.... A gömb a legtökéletesebb forma nem? :D
13.53 csak szólok, hogy a vékony csontozat nem könnyebb, a vastagnál. Anatómia első osztály! A csontok nagyon könnyűek, egy átlagos női csontváz 10kg!
Ezek a matekok meg, hogy miből mennyit kell levonni, szintén ökörségek.
Egy 90kg-s 180 centis szálkás férfi a kalkulátorok szerint túlsúlyos, de egy ugyanilyen magas 85kg-s akin van 20 kiló zsír, mert soha nem sportolt, az rendben van..
Aha... logikus!
Még egyszer leírom, hogy TÜKÖR!!! abba kell belenézni, az nem hazudik!
Kedves utolsó előtti! Nem azért írtam hogy pont jó, mert kövér vagyok. tudom hogy nem vagyok vékony, de azért nem pont azt a szót mondanám magamra, hogy kövér. Itt egy kép, ezen 69 kg voltam. Na akkor a különbséget add hozzá, és mondd hogy nem arányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!