Azt akarom, hogy az xs-es nadrág feszüljön rajtam. Jól teszem, hogy hízókúrán vagyok? 160cm 45kg.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 11:04
1/7 anonim válasza:
inkább erősíts, sportolj, szedj fel izmot. persze mellette rendesen kell enni, több szénhidrátot, de azt nem ajánlom hogy süteményeken édességeken élj.
2/7 anonim válasza:
Társulnék.
Csak annyi a különbség, hogy én 164 centihez vagyok 47 kg :(
21/L
3/7 anonim válasza:
Én is társulnék.
Én 170cm és 48kg
4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőtől kérdezném:
Hol vesztek magatoknak nadrágot? És milyen méretet vesztek? Pl. Retro, Bershka, HundM??
2011. ápr. 24. 12:49
5/7 anonim válasza:
vigyázz csak ahízókúrával. "úgyis lehet", aztán azon kapod magad hogy 120 kg vagy. sok olyan kövérrel beszéltem , aki azért volt 100 kg-n felül, mert egy ideje hízókúrára van ítélve.
6/7 anonim válasza:
11:39-es vagyok, nekem jók a 34-es nadrágok általában.
7/7 anonim válasza:
Második vagyok.
Nem Magyarországon élek, itt 25-östől kezdődnek a felnőtt női méretek. 27-est hordok.
De amúgy nemrég vettem Mo-n a Terranovából egy XS-es farmert, na az pont jó. Csak hát a pálcika lábak pálcikák maradnak abba is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!