Ha minden nap sportolok valamit de ugyanugy eszek csak este 5 utan mar nem. Fogyni fogok?
Figyelt kérdés
sport alatt ertem : 8 km biciklizes(30perc) vagy 1,5 ora zumba vagy 1 ora gyaloglas erdoben vagy itthon 20-30 perc torna,tanc?
ezzel kb mennyit tudnek lefogyni juniusig?
most: 165/78
17/L
2011. ápr. 21. 09:35
1/6 A kérdező kommentje:
a celom -10kg lenne... sikerulhet?
2011. ápr. 21. 09:36
2/6 anonim válasza:
Attól függ mit takar az ugyanúgy. És inkább este 6 után ne egyél. Én próbáltam 5 után nem enni, 9 órára már éhes lettem nagyon. A 6 az pont jó. A mozgásban a lényeg, hogy minimum 40 perc intenzív legyen és akkor lehet eredmény.
3/6 anonim válasza:
szerintem próbáld azt ki plusszba, h nem eszel kenyeret, vagy csak nagyon keveset. egyél ilyen puffasztott búzát. az még finom is:) és akkor biztos a hatás. nekem így ment :)
4/6 A kérdező kommentje:
oke koszi :)
az ugyanugy az azt takarja, hogy
reggeli 7kor pl 1 szelet kenyer, sonka, zoldseg,stb ... suliban tizorai joghurt,alma
ebed 15orakkor rendesen amit anyu foz, /leves, hus,tesztak,stb..
vacsi pedig joghurt, vagy tej, vagy vmi csoki,edesseg.. (tudom ez nem jo..nagyon nem jo,de mindig ezt kivanom :S... ) vagy 1 szelet piritott kenyer...
de neha ez mar el is marad vagyis utoljara 15kor eszek
2011. ápr. 21. 10:06
5/6 anonim válasza:
Ha az általad leírtnál jóval kevesebbet ennél,akkor lefogynál. Ha sportolsz közben ,ha nem .
6/6 anonim válasza:
Szia. Eloszor is, a mozgas az jo, a bicikli lehet tobb ha birod, vagy fokozatosan emeld a km-reket. A kaja. Nos, ha tobb mint 12 oraig nem eszel, akkor baromi gyorsan atvalt a szervezeted raktarozasba, mivel azt hiszi, hogy ehezik. A delelotti kajad az jo, maradhat. Kenyer esetleg legyen teljeskiorlesu vagy extrudalt. Vagy ehetsz zabpelyhet joghurttal. Ebednel ha tul sok a teszta, akkor egyel abbol kevesebbet, melle a husbol tobbet, vagy ne is egyel tesztat. Neha belefer, de inkabb rizst vagy zoldsegkoretet egyel, ha megoldhato. Vacsira meg egyel nyugodtan turot, csirkemellel, hallal vagy gombaval. Ha az edeset kivanod, akkor keverj ossze turot egy kis joghurttal es szord meg egy lehelletnyi fahejjal. Baromi finom es laktato, es elmulik tole az edessegvagyad is. Estere jo valasztas meg a tojas (de inkabb csak a feherje, a sargajat reggelre tedd el). Es a kenyeret ilyenkor hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!