Megcsalattam magam :/Ilyenkor mi a teendő?
ne csinálj semmit! örülj annak,hogy megetted... komolyan,ennyire hülye megszállottnak azért nem kéne lenni... nyilván a szervezeted AKARTA,a lelked AKARTA azt a süteményt... ezért etted meg. nyugi,ebből még nem lesz rajtad másfél dekával több.
komolyan,senkit nem akarok megbántani,de szánalmas olvasni,ahogy kínozzátok magatokat...tényleg nagyon szánalmas. ebből az egy süteményből nem lesz egy nadrágmérettel több, se zsírral,se semmivel. legyen egy kis eszetek,és adjátok meg a testeteknek azt,amire vágyik,ha az egy szelet süti,akkor azt... a fogyókúra nem egyenlő az önsanyargatással.
ez a véleményem.
tartás nélküli puhány vagy aki itt nyávog ahelyett, hogy meg bírná állni azt, hogy egy nyamvadt sütit megegyen, vagy ha már megette legalább lemozognád.
Amúgy meg egy süti nem a világ, ne nyávogj már, bunkónak tűnök, de ez már enyhén röhej.
amúgy jól tetted hogy megetted.
ételt nem pazarolunk. az csúnya dolog.
Sztem igyál rá egy SÖRT!
1x élünk ;)
egészségedre
röhejesek vagytok komolyan minden falat ételtől féltek, én meg megettem ma 3 szelet fatörzset, fél kilo pogácsát 1 kindertojást és nem nem vagyok elhízva mert dolgozok keményen, jó dolgotokba azt se tudjátok hogy mit csináljatok amikor szüleitek keményen dolgoznak azért a rohadt egy sz sütiért komolyan hihetettlen, nézzél már körbe édesem hogy mások h örülnének egy tál ételért is de ha ennyire nem bírod ki add oda egy hajléktalannak akit látsz ő tuti nem fog nyavajogni h elhízik e
bocsika ez nem csak neked szól, de amikor olvasom hogy kitudom a csokit meg az ételt meg kiköpöm, szóval nem is tudom felháborító
le lehet pontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!