Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerült megennem ma két...

Sikerült megennem ma két tábla csokit. Mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés

Olyan hülye vagyok, hogy elképesztő. Három és fél hónapja egészségesen élek és sportolok, fogytam is 10 kilót. 2 hét múlvára csúcsformában kell lennem, ezért megtiltottam szinte minden hízlalót magamtól és kétszer annyit mozgok (minden nap 1 óra futás + 4x8 perc torna, esetleg este lépcsőzés), de pont az eltiltás miatt NEM BÍROM MEGÁLLNI, HOGY NE EGYEK CSOKIT. Tegnap is ettem egy pict, persze nem két táblát... nem tudom, mi van velem.

Próbálom nem felfújni ezt a dolgot, de nem megy, majdnem 4 hónapja folyamatosan a fogyáson, a kalóriaszámlálgatáson, a fehérje-szénhidrát-zsír-rostbevitelen és a mozgáson jár az agyam, nem tudok mit kezdeni vele. Örülök ennek a -10 kilónak, és mindenki hihetné, hogy ez a 2 kiló, ami még hátravan, már nagyon könnyű, meg hogy van motivációm, de épphogy nincs...

Nap elején tartom az étrendet (ami egyébként nem szigorú, a falásrohamok sem amiatt jönnek rám, hogy nem kapok meg elég tápanyagot), de amikor hazaérek, mindig elcs*szem valahol. Ma pl. natúr joghurtot szerettem volna enni és beledobálni pár szem epret + emellé zöldségeket, de láttam, hogy elfogytak, ezért gondoltam, nem árthat meg, ha megeszem egy pogácsát most ezek helyett, amúgy is mindjárt megyek futni. Ez még tényleg nem árrott volna meg, de utána megláttam a csokit, megettem egy kockát, aztán még "csak azt az egy kockát", aztán egy egész sort, aztán az egész mindent.........és most ki vagyok akadva, folyton olyanokat kérdezgetek, hogy "Kellett ez neked?" "Most jobban érzed magad?" "Egyáltalán éhes voltál?", és ilyen meglepő, hogy MINDRE nem a válasz...

Mit csináljak magammal? Elegem van abból, hogy nincs önfegyelmem, néha elcsodálkozom, hogy az a -10 kiló is hogy sikerült, amikor most itt zabálom két pofára az ételt. Pedig az egészséges életmódot szeretném folytatni a fogyás után is, a kaja minőségén nem változtatnék, csak a mennyiségén. De az egészséges életmódba azért napi két tábla csoki nem fér bele, ezt gondolom senki nem cáfolja.

Kérlek, segítsetek! Most mit csináljak? Mindenképpen elmegyek majd futni még ma, de most a vércukrom az egekben van, másfél óra múlva leesik, aztán várhatok még egy órát, míg eszem valami szénhidrát+fehérjét, hogy futás közben le ne essen a vércukrom, aztán még egy óra múlva indulhatok. Szuper vagyok, elrontottam az egész napomat. Most meg itt élem ki magam, ezért elnézést mindenkitől. És kérlek, ne szidjatok a válaszokban, sokkal jobban örülnék pár buzdító szónak vagy tapasztalatnak...vagy tanácsnak. Köszönöm szépen mindenkinek, és mégegyszer bocsánat!

15/L

2011. ápr. 18. 16:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne sanyargasd magad! Én 13 kilót fogytam, és minden kedvenc kajámat ettem közben, még csokit is.

A lényeg hogy délelőtt edd az ilyesmit, utána pedig mozogj eleget. Vacsizni meg nem kell, max vmi picit a gyomrodban, hogy ne üres hassal aludj el.

És mindenből csak kicsit, ennyi a trükk. A második kocka csokinak is ugyanolyan íze van, mint az elsőnek. Akkor minek még azt is megenni? :P

2011. ápr. 18. 19:51
 12/14 anonim ***** válasza:
mintha csak én tettem volna fel a kérdést. ráadásul az én számlámon nem csoki, hanem mekis royal nagymenü van :( és ami még rosszabb, hogy le se tudom mozogni, mert nemrég műtöttek, és járni is alig tudok (ezért is eszem folyton... tök el vagyok keseredve, közbe az agyam meg tudja, hogy ettől nem lesz jobb). nekem is 2 kg lenne az álomig (nekem 64 kg a cél, de 175 vagyok:P) de így sose érhetem el, sőt, mostmár biztosan hízni is fogok, hisz nem tudok sportolni :(
2011. ápr. 18. 22:22
 13/14 anonim ***** válasza:
jaj
2011. máj. 23. 14:18
 14/14 anonim ***** válasza:
No, mi lett azóta?
2014. jan. 1. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!