Hogyan tudnék hízni 12 évesen?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, 154 centi, 40 kg. Kicsik a melleim, sovány vagyok. Akárhogy is próbálkozom sehogy sem sikerül híznom.Pedig állati sokat eszek...szüleim is csodálkoznak, hogy hogy tudok én ennyit enni(többet mint ők )nah, és mégsem hízom?! Lécci segítsetek!! (legfőképp a mellemre szeretnék hízni...és lécci ne azt mondjátok, hogy még kicsi vagyok,és idővel kialakul a mellem meert az osztálytársaimnak nagyobbak meg még az 5. osztályosoknak is és én 6.os vagyok) THANX HOGY VÉGIGOLVASTAD, LÉCCI VÁLASZLoJ!!2009. márc. 3. 19:25
11/11 anonim válasza:
írtad h most meg fogyni akarsz.
Akkor ennyire felszedtél?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!