Egy 1,68 meteres lanynak hany kgnak kellene lennie?
Figyelt kérdés
17 eves vagyok,eleg sok felesleg van rajtam es arra lennek kivancsi h kb hany kilos kellene legyek h azert mar jol nezzek ki.2011. ápr. 17. 18:34
1/7 anonim válasza:
58-62 ami olyan átlagos, ideális.
De sok mindentől függ.
2/7 anonim válasza:
Egy embernek az az ideális testsúly, ami a testmagasságának a 100cm alatt van, ha te 168 cm vagy, akkor a 68 kg az ideális.
De ahhoz hogy jól nézz ki, és lássák hogy teszel a megjelenésért, ahhoz az ideális testsúly az 50-55 kg.
Egy lány ismerősöm is kb 168 cm és 50-52 kg, és így néz ki jól.
4/7 anonim válasza:
Én 168 cm magas vagyok és 50-53kg.
5/7 anonim válasza:
50-55 kg, de nem tudom, én 175 cm-vel, 60 kg-val fogyózom szóval 55 fölé ne menj, én fogok jól kinézni amikor annyi leszek..
6/7 A kérdező kommentje:
attol sokkal de sokkal tobb vagyok,most fogyozom es csak kivancsi voltam h kb mennyit kellene fogyjak
2011. ápr. 17. 20:08
7/7 anonim válasza:
testzsírszázalék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!