Megeri e megvenni a vakumos celulitisz elleni gepet?
Figyelt kérdés
Most akarok rendelni de nem tudom,hogy mennyire hatekony ,hasznalt mar valaki?2011. ápr. 15. 10:59
1/5 anonim válasza:
Használtam, mondjuk nem sokat, de szerintem semmit nem ér. Viszont a relax&tone-t ajánlom, tényleg megmozgatja a bőr alatti zsírszöveteket, minden nap minimum 5 percet használd, igyál jó sok folyadékot, hogy a fellazított salakanyagok távozni tudjanak. A cellulitiszt önmagába semmi nem tünteti el. Tehát masszírozás, folyadék bevitel, jó sok mozgás!
2/5 anonim válasza:
Mi van?A masszírozással "fellazított" zsír a folyadékkal távozik a szervezetből?:O Ugye ma van április elseje?
3/5 anonim válasza:
en is a Relax&Tone-t hasznalgatom. 2 heteig kellene folyamatosan hasznalni, elhanyagolas miatt nem tudok velemenyt mondani rola, de akkor amikor hasznalom, tenyleg megdolgoztatja a problemas testreszeket
4/5 anonim válasza:
Gondolkozzálmár, nem a zsír távozik, hanem a salakanyag!!
5/5 anonim válasza:
szia, én vákumköpölyöző zsírgyalura járok, ami hasonló. A felhalmozódott zsírokat gyorsabban bontja le, ami bekerül a nyirokáramlásba és onnan kerül ki a szervezetedből. Ezért kell minimum 2,5 liter vizet meginni hozzá.
Én még az elején járok, nincs rajtam sok felesleg, na de azért van ott valami, az látszik...:( kíváncsi vagyok a végeredményre, azt mondta a hölgy, aki csinálja, hogy 95%-ra biztosan eltüntethetem vele 6 kezelés alatt. Egy kicsit kellemetlen ahogy szív, de én mazohista vagyok, vállaltam a fájdalmat, csak hogy hasson:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!