Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Próbáltátok már ezt a készülék...

Próbáltátok már ezt a készüléket narancsbőr ellen? Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 13. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia ! én már próbáltam de nekem nem vált be ..:(
2011. ápr. 13. 17:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Milyen erős a szívóhatása?

Én régebben jártam vákumos testkezelésre az nagyon tuti volt! Persze nem 3000 Ftot kértek érte! :)

Akkor ez gondolom csak silány másolata lehet....

2011. ápr. 13. 17:38
 3/4 TOMAtm ***** válasza:
csak azok kedvéért akik megnyitják ezt a topic ot irom le mégegyszer.a narancsbőr okozója a helytelen táplálkozás és nem a fenekeden lerakódott zsír.és a narancshoz is csak annyi köze van hogy olyan a felülete.
2011. ápr. 13. 21:02
 4/4 A kérdező kommentje:

A helyes táplálkozásra már áttértem, érzékelek is javulást, de ettől teljesen nem múlik el a már meglévő narancsbőr! Jah, és tisztában vagyok vele hogy semmi köze a narancshoz!!!!!!!!! Nem vagyok ám szellemi fogyatékos!!!!!!!!

Egyébként meg én jártam vákumos testkezelésre és akár mit is mondasz, használt!!!! Csak közben szültem egy gyereket és sajnos akkor a testmozgás nem olyan szintű volt mint előtte így újból kialakult...

2011. ápr. 14. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!